2777
2789
عنوان

تجربه ندارم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست
ای جونم دقیقا بی بی چک مدیکور منم همین بود برای من ۵ روز قبل موعد مثبت شد ۳ روز قبل موعد بتا دادم مث ...

عزیزم خداروشکر 😍❤ 

منم فردا میرم ازمایش میدم ؛ من ته دلم حس میکنم امروز پریود میشم چون خیلی ناامیدم گاهی درد پریودی ام دارم اخه 🥲 ولی بی بی چکامو نگاه میکنم جون تازه میگیرم 

عزیزم خداروشکر 😍❤ منم فردا میرم ازمایش میدم ؛ من ته دلم حس میکنم امروز پریود میشم چون خیلی ناامیدم ...

منم درد پریودی داشتم

روز موعدم جوری بود حس میکردم هر لحظه بریزه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم به امید خدا که بارداریمشکل همسرتونو چطوری درمان کردین؟

یه دوره زیر نظر دکتر اطرج بودن خیلی خیلی دکتر عالیه برا اقایون اما وسطای درمانش مادر همسرم فوت شدن کلا دیگه اذیتش نکزدم چون خیلی وابسته بود به مادرش نرفتیم اما الان فک کنم  باردارم 🥲

یه دوره زیر نظر دکتر اطرج بودن خیلی خیلی دکتر عالیه برا اقایون اما وسطای درمانش مادر همسرم فوت شدن ک ...

منم دوروز به موعدمه پنج روزه خیلی درد دارم ماهم این ماه دارو خوردیم و تحت نظرم 

ولی برام ثابت شده وقتی یکی یه عزیزی از دست میده خد با تولد یکی دیگه غمشوکم میکنه خواهرمم عین شما بود باردار شد دختر عمم و خیلی ها

منم دوروز به موعدمه پنج روزه خیلی درد دارم ماهم این ماه دارو خوردیم و تحت نظرم ولی برام ثابت شده وقت ...

عزیزم ، اره مادر همسرم ارزوش بود بچه مارو‌ببینه 🥲  ان شالله میای و خبر خوب میدی بهم به زودی ❤️ استرس نداشته باش 

عزیزم ، اره مادر همسرم ارزوش بود بچه مارو‌ببینه 🥲 ان شالله میای و خبر خوب میدی بهم به زودی ❤️ استر ...

سلام گلم رفتی ازمایش؟چیشد

خدایا اون چیزی که قبلاً میگفتم نه 😞الان برای اتفاق افتادنش لحظه شماری میکنم🙂 خودت جورش کن بهم بچسبه🤲
خودم حس میکردم منفیه :) به من نیومده خوشحالی ، حالا تا شنبه اگه پریود نشدم میرم باز ازمایش

توکلت بخدا من همیشه میگم واسه این چهارشنبه روزیم که حس حاملگی دارم بازم خداروشکر راضیم به رضاش منم انداختم عقب ولی بعید میدونم 

خدایا اون چیزی که قبلاً میگفتم نه 😞الان برای اتفاق افتادنش لحظه شماری میکنم🙂 خودت جورش کن بهم بچسبه🤲
توکلت بخدا من همیشه میگم واسه این چهارشنبه روزیم که حس حاملگی دارم بازم خداروشکر راضیم به رضاش منم ا ...

چهارپنج روز منظورمه

این ماه بدبیاری آوردیم میگم احتمالا برای روزای سختیه که گذشت انداختم عقب 

چهارپنج روز منظورمهاین ماه بدبیاری آوردیم میگم احتمالا برای روزای سختیه که گذشت انداختم عقب

ایشالله خیره عزیزم ❤️ اگه اوکی بودی تو پیاما شمازه تو بذار برام تلگرام مسیج بدم بهت

2810