2777
2789
عنوان

خانمه زنگ زد بابام

167 بازدید | 18 پست

اول همکار بابام زنگ زد بعد گفت گوشی رو بده به خانمت خانمم میخواد با هاش حرف بزنه مامانم هم با هزار زور قبول کرد (خجالت میکشید) خانمه هم نشست یه ساعت حرف زد بعد خدافظی کرد از مامانم مامام گوشی رو داد دست بابام خانمه به بابام می‌گفت عمو چه خبر 😂 چه می‌کنی همه خوبن هواست به شوهرم باشه و فلان 😂😂

بعد تلفن قطع کرد مامانم گفت این از خودم با بابات راحت تر حرف میزنه 😂😂

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابام بالای 40 هست بعد خانمه از بابام بزرگتره به بابام میگه عمو 😂

خب حتما ظاهری پدرتون ضعیف و جثشون کوچیکه تصور کردن سنشون زیادی بالاست🤦🏽‍♀️

شایدم استرس گرفته هول شده

خب حتما ظاهری پدرتون ضعیف و جثشون کوچیکه تصور کردن سنشون زیادی بالاست🤦🏽‍♀️شایدم استرس گرفته هول شد ...

نه سن بابامو میدونسته خو گفتم بابام با شوهرش دوسته منم در تعجبب چرا به بابام گفته عمو با اینکه میدونسته از خودش کوچیک تره 😂

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

نه سن بابامو میدونسته خو گفتم بابام با شوهرش دوسته منم در تعجبب چرا به بابام گفته عمو با اینکه میدون ...

خب دیگه خوشگلم مثلا عموی خودم ۴۵ سالش بود ولی قیافش و جثش انقدر ضعیف و کم توان به نسبت مردای دیگه میزد که مثلا همه این لفظ حاج اقا رو میگفتن 

مثلا یادمه تو فامیل بین ما خانما اگر حضور پیدا میکرد و چیزی میخواست جابجا کنه نمیذاشتیم ما جوونترا دست بزنه چون میدونستیم زورشو کلا توانش کمه

یسریا واقعا انگار سنشون بالاست میدونی 🤦🏽‍♀️😂😂

خب دیگه خوشگلم مثلا عموی خودم ۴۵ سالش بود ولی قیافش و جثش انقدر ضعیف و کم توان به نسبت مردای دیگه می ...

باشه ولی بابا من قیافش بالا نمیخوره 😂

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

2810