2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه کلم پیچ نصب کن و کالری شماری کن ، بعدش نون و برنجم میتونی بخوری اما کم بخور که از کالریت بالا نزنه میتونی ماهی هرچقدر خواستی کم کنی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
2805

شاید باورتون نشه اما منم مثل شما بودم. الان دو ماهه قند مصنوعی و آرد سفید و هله هوله مغازه رو قطع کردم. خدارو هزار بار شکر  ماشالله 5 کیلو کم کردم. منی که پلی کیستیک بودم و کم کردن نیم کیلو برام آرزو بود. اما شدنیه.  الان وزنم ثابته دگه تغییری نمیکنه اما دوس داشتم دو  سه کیلو هم کم کنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را