2777
2789
عنوان

خانم‌ها چجوری میرن معشوقه مرد متأهل میشن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست
کاش بچه نداشتم کاش پول داشتمکاش پای آبرو وسط نبود...اللن تمام امیدم اینه زودتر مهاجرت کنم چون بزای م ...

مهاجرت به کجا ؟ با شوهرت و خونوادت مهاجرت میکنین باهم یا تنهایی میخوای مهاحرت کنی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چطور میتونی تحمل کنی؟؟ با خانواده با هرچی ک یکم حساب میبره بترسونش این خیلی بی شرم حتی پشیمون ه ...

نه پشیمون نیست خچدشو حق به جانب میدونه 

مسگه من زود ازدواج کردم جوونی نکردم...

بخدا منو هرکی میبینه عاشقم میشه اما این ....

دوست داشتین عکسمو میزارم 

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
کارت اشتباه نبود ، فاجعه بود واقعا با چه منطقی واسطه یه مرد متاهل شدی

اینا قبل ازدواج با هم بودن پسرعموم معروف بود اصلا تو جوونیش به دختربازی و خیانت و اینکارا نمیدونم چش شد یه مدت آدم شد مثلا یک سال فقط با این دختره بود ساکت شد سر به زیر شد عموم دید آدم شده رفتند براش خواستگاری یه خانواده خیلی مذهبی و سنتی از لطف زنش و خانوادش حالا به شغل و جایگاهی هم رسیده باز فیلش یاد هندوستان کرده به من گفت برو صفحه دختره برام اسکرین شات بفرست بعدش گفت باهاش صحبت کن منو بلاک در بیاره کارش دارم. 

من اولش نفهمیدم قصدش چیه حالا با هم اوکی شدن احساس عذاب وجدان میکنم 😭

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

به مامان باباش گفتی؟

اره اما اونا هم میگن گیر نده آخرش پیش خودت برمیگرده 

البته اینا خانوادگی هرزه هستن..باباش تا پارسال دوست دختر داشت

مامانش هم دوست پسر داره...

افول شخصیت 

برای بعضی خانمها اصلا مسایل اخلاقی مهم نیست فقط اینکه بتونند بک مرد رو به دام بندازن یا ازش پول بتیغن کافیه براشون زشتی کارشون اهمیتی نداره 

از یکطرف دیگه هم بعضی وقتها حماقت و سادگی و عقده محبت داشتن آنقدر ساده و خنگ هستن که حرفهای آقا رو باور میکنند 

چند سال پیش با چندتاشون برخورد داشتم آنقدر خنگ بودن که میگفتن زنش اصلا بهش محبت نمیکنه فقط به هاطر بچه ها مونده باهاش فقط خرجش رو میده سن کم براش زن گرفتن بچه بوده زنش هم سریع دوتا بچه آورده اینو پابند بکنه 

الان به خاطر بالا رفتن سنم و کوچیک شدن اجتماع اطرافم دیگه کمتر از این ادمها میبینم

اینا قبل ازدواج با هم بودن پسرعموم معروف بود اصلا تو جوونیش به دختربازی و خیانت و اینکارا نمیدونم چش ...

در هر صورت چون رابطه داشتن قبلا نباید میگفتی 

یه جوری جمعش کن ، نمیتونی هم به بابات بگو یا عموت 

عزیزم چرا به ت دتون ضرر میزنی ؟! شوهرت ادم پولداریه ؟ اون گرمه توسردی که اینجوری میکنه؟

نه من خیلی هم گرمم..

خیلی هم خوشگل..

خوش استایل 

خوش هیکل...

بدنم بدون مو و بدون ترک...

موام بلند تا زیر باسنم(لخت لخت)و بور

خوش برخورد.صبور.خوش زبون.مهربون.سازگار.

و....ا

ببخشید تعریف کردم اما عین واقعیته...

اینا قبل ازدواج با هم بودن پسرعموم معروف بود اصلا تو جوونیش به دختربازی و خیانت و اینکارا نمیدونم چش ...

واای چه وحشتناک مجردی یه خواستگار داشتم عینا اینجوری بود خواهر و مادرش میگفتن پسرمون به خاطر تو سر به راه شده تو همون رفت و آمد اولیه فهمیدم چقد کثافت کاری کرده قبلا گفتم نه

چون میدونم پسری که مزه این چیزا رفت زیر زبونش سر به راهم بشه باز ممکنه بره سمت اینکارا 

نه من خیلی هم گرمم..خیلی هم خوشگل..خوش استایل خوش هیکل...بدنم بدون مو و بدون ترک...موام بلند تا زیر ...

عزیزم عکست دیدم عروسک واقعی حیف تو واقعا 💔

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔