2777
2789
عنوان

خانم‌ها چجوری میرن معشوقه مرد متأهل میشن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست
واای چه وحشتناک مجردی یه خواستگار داشتم عینا اینجوری بود خواهر و مادرش میگفتن پسرمون به خاطر تو سر ب ...

سر به راهی نداره حالا این پسرعموم واقعا چیز بدی این مدت بعد ازدواج ازش ندیده کسی همه میگن خوب شده خودش هم با من درد دل میکنه میکنه بخدا عاشقه اگه عشق نبود میوفتاد دنبال دخترای دیگه فقط عشق این دختر تو قلبشه و عشق زن و بچه اش ‼️ یکم هم زده فاز مذهبی اشتباه نکنم یا صیغه میکنه یا ازدواج مجدد فکر نکنم دنبال بی آبرویی دختربازی مرد متاهل باشه. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر به راهی نداره حالا این پسرعموم واقعا چیز بدی این مدت بعد ازدواج ازش ندیده کسی همه میگن خوب شده خو ...

ای درد بگیره اون عاشقی رو 

مرتیکه دخترمردموبدبخت نمیکرد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ای درد بگیره اون عاشقی رو مرتیکه دخترمردموبدبخت نمیکرد

اعتقاد داره عشقه میگع اگه هوا و هوس بود دنبال دیگران چرا نمیرم خیانت چرا نمیکنم فقط و فقط این دختر رو می‌خوام جالبه زن و بچه اش هم میخواد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اعتقاد داره عشقه میگع اگه هوا و هوس بود دنبال دیگران چرا نمیرم خیانت چرا نمیکنم فقط و فقط این دختر ر ...

هوف

چرا سراغ بقیه نمیره 

چون این دم دستشه

بعدم لابدمطمئن هست ابروشونمیبره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه پشیمون نیست خچدشو حق به جانب میدونه مسگه من زود ازدواج کردم جوونی نکردم...بخدا منو هرکی میبینه عا ...

تو هم بگو منم جوانی نکردم اخه خودت هم سنی نداری..  تو چه گناهی کردی گیر این عوضی افتادی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......