2777
2789
عنوان

وقتی حوصلتون در حد لالیگا سر میره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست

پی اس میزنم تنهاباشم یافیلم وسریال

همسرم باشه همون پی اس دوتایی

ازسروکولش بالامیرم🤣

تخته بازی میکنیم  

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

من همیشه بیکار و بی حوصله م .قبلا نقاشی میکشیدم کتاب میخوندم پیاده روی و بازار میرفتم 

الان اصلا تمرکزی رو هیچی ندارم حتی بیرونم نمیرم دیگه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابدرسسریال

خدایی درس؟ 😐

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

خدایی درس؟ 😐

اره خب😐

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

2805
اره خب😐

اها اون وقت کدوم کتاب شیرین؟ 😍

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

اها اون وقت کدوم کتاب شیرین؟ 😍

فرقی نمیکنه، هر درسی که روز بعدش داشته باشیم

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

فرقی نمیکنه، هر درسی که روز بعدش داشته باشیم

مثلا بیای عربی بخونی حوصلت بیاد سر جاش😐💔