2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فرش ۹ متری دستباف الان حداقل ششصد میلیونه

اونها تمام ابریشم هستند که قیمتشون اینه و اصلا عاقلانه نیست که بندازیش زیر پا

من دو سال قبل فرش هام رو از هریس سفارش داده بودم. در واقع از کارگاه پیش خرید کرده بودم ولی با این حال هزینه زیادی برام داشت 

فرش دستبافت اصیل تبریز و هریس ۹ متریش ۱۰۰ تومنه،چطوری ۶۰۰ میگید،منظورتون‌ابریشمه؟

من هم هریس خریدم برای جهیزیه و الان قیمتشون همین حدود هست

اونهایی که استارتر میگن تمام ابریشم هستن

خخوب همینو به داماد بگو تا فرشاتون با همدیگه ست بگیرید

اره خوب خیلیا همینکار میکنن با داماد باهم میرن ست میخرن 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
خواستگاری هم با زیرشلواری مییاد لابد بخوابه 😜😅😅

ن با زیر شلواری نمیاد 

ولی هرچی ک بیاره بیشترشو باید بخری ببری🥲🤣

جنوبشرق البته رسم اینجا داغونه ۰تا۱۰۰ جهیزیه با عروسه کابینتو هودو موکت و پردع و... داماد بالباسای ت ...

من خودم جنوب شرقم چنین چیز مسخره ای نداریم ما کالا میندازیم گردن داماد...کابینتو هود چیه؟باز موکت و پرده هست...چنین چیزایی رو تازه دارین باب میکنی نه؟

من خودم جنوب شرقم چنین چیز مسخره ای نداریم ما کالا میندازیم گردن داماد...کابینتو هود چیه؟باز موکت و ...

نه اتفاقا داریم کمش میکنیم متاسفانه اینا رسومات قدیمیه و ماها جوونا داریم ازبینش میبریم مثلا فک کن بعد عروسیم مادر عروس باید کل طایفه دامادو کاچی میداد😐چندروز بعدش باید اش میداد بعد دعوتیاو کادو... ماها این رسوماتو کلاااا برداشتیم 

حالا کاش همینا بود فک کن بااینهمه هزینه جهیزیه سیسمونیم با مادر عروسه حتی خوردنی عروسم با مادره عردسه ماها کمش کردیم تازه 

نه اتفاقا داریم کمش میکنیم متاسفانه اینا رسومات قدیمیه و ماها جوونا داریم ازبینش میبریم مثلا فک کن ب ...

والا ما نداریم چنین چیزی ما رسمه بعد عروسی فقط یه بار صبحانه اولین روز رو کاچی میدیم اونم برای عروسه تا سه چهار روز ما صبحانه نهار شام میدیم به عروس داماد تازه دارم چنین چیزی میشنوم که کابینت هود رو عروس بیاره همه چیزو عروس بیاره ما که رسم نداریم دور و اطرافم همه 3 تیکه انداختن گردن داماد...برای سیسمونی هم درسته با مادر عروسه اما تا مثلا 7 سالگی رو میخره مادر عروس دیگه خوردنی هم والا یه یخچالو پر کنی همین دو تا مرغ بدی دوتا گوشت بدی دو تا چرخ کرده بدی و میوه و سبزی و بعضی چیزا همین...با روغن و برنج و این چیزا بقیه با داماده نه پس داماد بیاد خرجشم بدم 

2810