2777
2789
عنوان

علایم بارداری

83 بازدید | 12 پست

سلام. وقت همه بخیر

دوستان با تجربه یه سوال

من ۳۳ سالمه و ۹ ماهه تو اقدامم و همه عکسها، سونو و ازمایشات خوب بودن. 

هرماه از روز ۱۵ سیکل درد تخمدان، پادرد، کمردرد و... شروع میشدن، این ماه هیچ علایمی از پریودی نداشتم و یک روز هم عقب انداختم

درحالی که از اول پریودم دقیق بود و هیچوقت جابجایی نداشتم. 

دو سه روزه یکم حالت تهوع دارم. زیاد نیست، اذیتم نمیکنه، و هوسهای عجیب، مثل هوس ترشی و شیرینی هم زمان!!!

مثلا بلافاصله بعد شکلات دلم لواشک میخواد😂 یا مثلا غذا میخوام. با اینکه سیر هستم اما دلم غذا میخواد و اینکه گاهی احساس سفتی تو شکمم دارم.

تجربه بارداری ندارم. نمیدونم اینا میتونن نشونه بارداری باشن یا نه؟ !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک😑😑

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

2805

عزیزم من کاملا برعکس شما بودم 

توی هفته ای که قرار بود پریود بشم ، خون نیومد ولی آنقدر درد داشتم که یهو شکمم رو می گرفتم و فقط جیغ می کشیدم 

بعد از یک هفته رفتم به دکتر زنگ زدم گفت اشکال نداره و شاید تغییرات هورمونی باشه 

ولی رفتم بیبی چک زدم با تاخیر مثبت شد ،دو روز دیگه زدم همون اولین دفعه مثبت شد 

و از همون اول حالت تهوع داشتم 

ولی در کل توی بارداریم خودم از عمد بالا نمی آوردم 

چون از استفراغ بدم میومد 

عزیزم من کاملا برعکس شما بودم توی هفته ای که قرار بود پریود بشم ، خون نیومد ولی آنقدر درد داشتم که ی ...

من این حالات رو همیشه موقع پریودی داشتم، الان انگار نه انگار

منم دقیقن همین علائم و دارم😅🙁 همین دیشب سه بار غذا خوردم شبا خیلی گرسنه تر میشم تا روزا 

شکمم سنگینه انگار زیرش ، ترشح آبکی هم دارم منم روز اول تخمک گزاریم ۱۹ اوم ۲۲ ، ۲۴ ، ۲۷ اوم اقدام به بارداری و  رابطه داشتم .

علائم عمیبی داشتم برای زیر شکمم نمیدونم بنظرتون باردارم منم؟ ۶ آدر باید پریود شم 

وسوسه بشم بی بی چک بزنم؟