2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توستر کفایت میکنه

کار مایکروفر رو میکنه ولی مایکروفر بخری خیلی خوبه و دیگه توستر نخر

آبمیده گیری کفایته

یخچال ساید هم نبود مهم نیست ولی فریزر حتما بگیر

تلویزیون کوچیک بخر

گاز نخر و صرفا گاز رومیزی بگیر 

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

شما ببین هر وسیله کاربردش چیه ،یکی ازش تهیه کن ،  مثال بزنم برات ، فر گاز ، یعنی هم فر داره هم گاز دیگه شما نیازی به خرید فر برقی جدا یا سولاردم نداری ، یا یکی رو بخری کافیه و...

جارو برقی ماشین لباس شویی و یخچال رو مارک خیلی خوب بخررر .

فر تو کار بگیررر

ببین کم بگیررر ولی برند خوب بگیر .مثلا سرویس قاشق چنگال و چینی و کریستال رو خارجی بگیر .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

چیزایی که لازمت میشه رو بخر

اینم یک لیست

جاروبرقی، اتو، مولتی کوکر، سرخ کن، ساندویچساز، آبمیوه گیری، توستر، مایکرویو، خردکن، گوشکوب برقی، همزن، جاروشارژی

همه اینا لازمت نمیشه اونایی که واقعا لازمته رو انتخاب کن

لوازم برقی ضروری رو بنویس همه رو بهترین مارکش رو برو سریع بخر چون دلار هر روز میره بالا 

بعد بیا بشین ببین چقدر پولت مونده برنامه ریزی کن برا بقیه چیزا واجبات رو بخر بعد اگه پول موند باز اضافه کن

یه کاغذ قلم وردار هرچی ک توخونتون دارید یادداشت کن حتی اسکاج و مایع ظرفشویی هم یادداشت کن، دوستم همه چی داشت جنس خوب ،‌جهزیه کامل، این این دقیقن جااسکاجی و اسکاج نگرفته بود، ینی قوم شوهر رفتن دیدن کلی حرف زدن ک یه اسکاج نخریدن براش، فک کن اون یخچال ساید و ماشین ظرفشویی و لباسشویی رو ندیدن ، اینو انداختن سرزبونشون

کم کم شروع کن ب خریدن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

چی بگم والا بستگی به توان مالیت داره

نگاه کن ببین خونه ی پدریت چه وسایلی همیشه مورد استفاده و واحب بوده خوب قطعا اونا رو بخر و ببین چه وسایلی کم بوده ولی نیاز بوده، اونا رو هم بخر

ولی وسایلی که بطور معمول منزل پدریت استفاده ای نداشتین رو نخر مگر اینکه پول مازادی بمونه برات و دلت بخواد اون وسایل رو هم داشته باشی

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
2810