دو هفته پیش کشیدم ۹۱ بودم وایی خیلی بدممیاد چاق شدممم هم پایین تنه هم بالا تنه خیلی از هیکلم بدم اومد😑😭
اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ی دوره رژیم گرفتم ۴ کیلو کم کردم دوره دوم رو که الان ۲ هفته است برام فرستاده هیچی ب هیچی من قدم ۱ ...
وایی من۱۶۷
وزنمم ۹۱
اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
برو باشگاه ، و به هیکل خوب و لباسای فیت و اعتماد به نفس فکر کن.
باشگاه ک نمیتونم
من گروه دارم روبیکا دوست داشتی بیا اونجا بهت تلنگر بخوره🤣
خودت بگووو