2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 32 پست
در مورد ذات کاری ندارماما فضا و محیط اگر مناسب باشهکمتر امکان خطا هستهمه که یوسف پیامبر نیستنمحیط سا ...

الان منم دخترم محیط اطرافم پر از پسرای سیکس پک دار و خفن پولداره ولی حتی نگاهشون نمیکنم زنا هم درسته به اندازه مردا بصیری نیستن ولی تحریک میشن یا میبینی پسره یه پیام پر از جملات عاشقانه فرستاده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحت هیچ شرایطی کسی اجازه نداره خیانت یاچشم چرونی کنه چه عاشق همسرش باشه چه متنفر

فک نمی کنم کسی از همسرش متنفر باشه ولی وقتی با عشق ازدواج میکنی و این عشقو رو نگه داری چشات هرز نمیره اما وقتی با هوس زندگی رو تشکیل میدی تهش میشه هیز بازی

همهههه مردا تنوع طلبن اونی ک خیانت نمیکنه از آبروش میترسه

یعنی چی تنوع طلب ؟ کی از تنوع بدش میاد ؟ اگه اینطوریه بگیم زنا هم خیانت کنن چون تنوع طلبن. چرا با این جمله خیانت مردا رو توجیه میکنین؟ چه دلیلی داره هم زن داشته باشه هم چشمش دنبال زنای دگ باشه؟  وقتی تعهد داره باید قید همه رو بزنه رو خودش کار کنه رو نفسش کار کنه نه اینکه بگه مردادتنوع طلبن کار کثیفشو توجیه کنه

من حجاب دارم وحجاب برام مهمه بنظرت چرامردانبایدخودشونوکنترل کنن؟من وشماهم زن هستیم چرابامردنرفتیم تو ...

چون مرد با دیدن طور دیگه ای میشه که ما نمیشیم ما زنها با محبت جذب میشیم مگه خراب باشیم واسه همین دوست پسرها حرفهای قشنگ میزنن قبول کن زن زیباست و روی یه مرد دیدن زن تاثیر زیادی داره تا روی یه زن دیدن یه مرد ؛ من که اصلا به دیدن پسرهای هیز که تو چشمم خیره میشن هرچند خوشگل هم باشن علاقه ای ندارم ولی یه مرد اینطوری نیست

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

اگه عاشق همسرم باشم نه

ای شعاره

میدونم خورده میشم

ولی بزارید بگم

خودم توی خیابون میرفتم یه دختر خانم با لباس نامناسب رد شد

خیلی توضیح نمیدم کهههه توسط همون تیپ پوششا به فنا نرم

یه اقایی از داخل یه مغازه بیرون اومد

نگاهش روی این خانم زوم شد تا خانم دور تر شد

میدونم الان میخواید چی بگید

یا دیدگاهها چیه

چشاش هیزه ؟ شاید

هوله ؟ شاید

زنش اینطوری نیست 

اگه خانومش به خودش برسه ،ایشون فقط خانومش رو نگاه میکنه 

چشم و دل سیر میشه 

درست ؟

کیا این نظر رو دارن؟

یهو خانومش پشت سرش اومد بیرون

باز خانومش از اون خانمه که رد شد

باز تر پوشیده بود

پس این فرضیه که من امروزی بگردم 

که نگاه همسرم روی دیگران نچرخه رد شده است

ادمی که ذاتش بده بده

حالا هر طور میخواد پوشش زن خودش باشه

اشباحش نمیکنه 

هرز میپره

فک نمی کنم کسی از همسرش متنفر باشه ولی وقتی با عشق ازدواج میکنی و این عشقو رو نگه داری چشات هرز نمیر ...

همین الان یه تاپیک بزن ببین چن نفرازشوهرشون متنفرن یاحتی منتظرمرگشن 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چون مرد با دیدن طور دیگه ای میشه که ما نمیشیم ما زنها با محبت جذب میشیم مگه خراب باشیم واسه همین دوس ...

پیامبروائمه هم مردبودن وتحریک میشدن اوناچرانگاه نکردن؟کلی مردبزرگ توتاریخ میشناسم که راجبه این موردحرف زدن پس مردبودن هرزگی روتوجیح نمیکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ای شعارهمیدونم خورده میشمولی بزارید بگمخودم توی خیابون میرفتم یه دختر خانم با لباس نامناسب رد شدخیلی ...

من بجای زنه بودم سکته میکردم ولی از یطرفم حقش بود وقتی خودش باز میگرده زنای مردم جلو شوهرش باز میگردن 

ولی کسی عاشق شوهرش باشه و بهش احترام بزارع هیچوقت از پوششی استفاده نمیکنه جلب توجه کنه

من بجای زنه بودم سکته میکردم ولی از یطرفم حقش بود وقتی خودش باز میگرده زنای مردم جلو شوهرش باز میگرد ...

نه بحث پوشش بیاد وسط

درست و غلط پوشش تاپیک میترکه

من فقط خواستم یه چیز رو برسونم

اینکه خانمی فکر میکنه

من هرچه بیشتر به خودم برسم

بازتر بپوشم

همسرم جلد خودم میشه

و داف ها رو توی خیابون ببینه محل نمیزاره

چون من خودم یک دافم نیست

نیست نیست

مردی که هرز بپره

نگاهش هرز بره