2777
2789
عنوان

تپ کلاس دعوام شد در حد کتک و فحش

87 بازدید | 6 پست

بچه ها من چند هفته پیش نزدیک یه ماه پیش تو مدرسه من با یه نفر دخترا تو مدرسه لج پیدا کردم همش بهم تیکه مینداختیم 

امروز واقعا دیگه خستم کرده بود و همش حرف میزد منم گفتم خیلی خودتو کوچیک کردی حدتو بدون😐 

دختره هر حرفی از دهنش درومد به منو خواندم  کرد

منم حقیقتا میخواستم بزنمش حتی دستمم خورد به شونش وله کامل دستم نخورد اونم منو تهدید کرد که نشونت میدم مع زدن من یعنی چی و....💔😐

بچه هم نیسیتم دبیرستانی هستیم می‌دونم بخاطر یه چیز کوچیک بود اما من اولا حرفی بهش نزدم فقط گفتم خودتو کوچیک نکن ولی اون خق نداشت ب خانوادم توهین کنه 

فردا چه رفتاری داشته باشم؟؟؟

به خانوادم اطلاع دادم چیزی نگفتن

ولی پدر اون دختره خیلی شره 

برو ب ناظمتون بگو کلاستون رو از هم جدا کنه یا بهش اصلا محل نده

اره دیگه بهش محل نمیدم بخدا من هیچوقت همچنین دعوایی نکردم تو مدرسه ولی وقتی فحش میده قطعا واکنش نشون دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه بهش محل نمیدم بخدا من هیچوقت همچنین دعوایی نکردم تو مدرسه ولی وقتی فحش میده قطعا واکنش نشون ...

بعضیا خیلی سلیطه ان، کلا دنبال دعوان 

هیچی هم نکی مثل سگ هار میخان پاچه بگیرن 

وقتی میبینیش اخم کن و روتو برگردون 

بعضیا خیلی سلیطه ان، کلا دنبال دعوان هیچی هم نکی مثل سگ هار میخان پاچه بگیرن وقتی میبینیش اخم کن و ر ...

اره همین کارو انجام میدم ولی اگه خانودشو اورد مدرسه چکار کنم بالا گفتم پدرش خیلی شره

اره همین کارو انجام میدم ولی اگه خانودشو اورد مدرسه چکار کنم بالا گفتم پدرش خیلی شره

بگو من ب دختر شما کاری ندارم ، ب دخترتون بگید انقدر پاپیچ من نشه ، ب ناظم و معلمتون هم بگید اگه امکانش هست کلاستون رو جدا کنه ک همدیگه رو کمتر ببینید 

باباش میخاد چیکار کنه مثلا ؟؟؟؟ 

بگو من ب دختر شما کاری ندارم ، ب دخترتون بگید انقدر پاپیچ من نشه ، ب ناظم و معلمتون هم بگید اگه امکا ...

ولله چی میدونم ولی دختره تو کلاس میگه بابام اینجوریه این کارو کرد قلم پایی یکیو خورد کرد و ویا گفته کسی اذیت دخترم کنه مدرسرو رو سرش خراب میکنم......

ولی بخدا من فقط از این حرفش ناراحت شدم که فحش به خوانوادم داد هرکس دیگه جایی من بود بدتر میزدش بخدا