2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16700 بازدید | 1669 پست

#تشرفات

♨️توجه خاص آقا #امام_زمان (علیه السلام)به مادرشان نرجس خاتون(علیها سلام)

🔹حضرت بقیه الله روحی له الفداء عنایتی خاص به مادرشان دارند.

مثلاً یک ختم قرآن برای حضرت نرجس خاتون بخوان. به مسجد وارد می شوی، دو رکعت نماز مستحبی بخوان و ثوابش را هدیه کن برای نرجس خاتون..

🔹حاج محمد که از صلحا بود می گفت: مکه رفتم و اعمال حج که تمام شد، یک روز گفتم یک عمره مفرده برای مادر امام زمان انجام بدهم و از بی بی درخواست کنم که از فرزندشان بخواهد که من، چهره ایشان را زیارت کنم.

طواف و نماز و سَعی بین صفا و مروه را انجام دادم. سَعی بین صفا و مروه که تمام شد، طواف نساء و نمازش را خواندم و دیگر بی حال شدم.

🔹حدود یک ساعت و نیم به اذان صبح بود. دیدم پنج شش نفر پشت مقام ابراهیم نشسته و یک ظرف خرما جلویشان گذاشته اند و آقایی هم آن بالا نشسته است که نمی شود چشم از او برداشت.

خیلی فوق العاده است و برای بقیه صحبت می کند. وقتی این آقا را دیدم، زانوهایم شروع کرد به لرزیدن. خرماها بیشتر جلب توجه کرد؛ چون خیلی بی حال و خسته شده بودم. نشستم و تکیه دادم..

آقا فرمود: «این حاج محمد برای مادر من یک عمره انجام داده است و خسته شده است. چند تا از این خرماها را به او بدهید»

یک نفر فوراً بلند شد و بـشقاب خرما را مقابل من آورد. من هم پنج شش تا برداشتم؛شروع کردم خوردن. دیدم دارند نگاه می کنند و تبسم می کنند.

🔹بعد دو مرتبـه فرمود: «بـله؛ ایشان برای مادر من یک عمره ای انجام داد و به زحمت هم افتاد. خـدا قبـول می کند؛ ان شـاء الله».

یک دفعه نگاه کردم، دیدم هیچ کس نیست. فوراً به خود آمدم. گفتم:

«اصلاً آرزویم همین بود که حضرت را ببینم و چقدر زود مستجاب شد...»

✍آیت الله ناصری دولت آبادی

📚 کمال الدین، ج 2، ص 670

بحارالأنوار، ج 68، ص 96

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دخترموزرد @جیگرررررررررررر @طناااااااااااز @رویای_مشکی @خانم_عصبانی_مهربون ﷽🌼دعای حضرت زهرا س ...

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

خدایا درود فرست، درود فرست بر حضرت زهرا و پدر و همسر و پسرانش...به تعداد آنچه علم تو به آن احاطه دارد...

خدایا به حق فاطمه زهرا چرخه ی معیوب زندگی ما رو درست کن و نور خوشبختی و سعادت بر زندگی ما بتابان.

خدایا از تو بخاطر تمام نعمتهایت که به چشم داریم و تداریم که گاهی فراموش می کنیم حتی،سپاسگزاریم و از تو بابت غفلتمان آمرزش می طلبیم.

السلام علی آل یاسین،السلام علیک یا بقیة الله...

یا صاحب الزمان(عج)؛یا مهدی(عج) ادرکنی

امام زمان ما برامون دعا کن معجزه در زندگی ما رقم بزن به دعا و سفاعت خودت به اذن الله...تو واسطه ی ما بشو

یا الرحم الراحمین به تو پناه آورده ام...نجاتم بده و معجزه ی زندگیم رو رقم بزن.

برای همگیتون از خدا سلامتی و خوشبختی میخوام.امسدوارم خال همه خوب باشه.همه هموطنانمان 

التماس دعای بسیار محتاجم به دعاهاتون

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

📜 #دعای_فرج

🕊بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد

🌷 بياد مولا به رسم هرروز🌷

💚_🕊 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم🕊ِ_💚

🦋اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨

وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، ✨

وَانْقَطَعَ الرَّجاءُوَضاقَتِ الاْرْضُ✨

وَمُنِعَتِ السَّماءُواَنْتَ الْمُسْتَعانُ،✨

وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،✨

وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِوالرَّخاء✨

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد✨

اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،✨

وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ✨

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ ✨

فَرَجاً عاجِلاً قَريباً✨

كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ✨

؛يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨

اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني✨

فَاِنَّكُما ناصِرانِيا مَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ✨

؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ✨

اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ،✨

السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ✨،

الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ✨

؛يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨

بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرینْ ✨

آمینَ یارَبَّ الْعالَمینْ.🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

📜 دعای_الحجة🤲

💚_🕊بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 🕊_💚

🦋اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِه فی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍوَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَدَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاًوَتُمَتعَهُ فِیهَاطَوِیلا🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

✾♡✾═┅═✾♥️✾═┅═✾♡✾

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج