2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16798 بازدید | 1673 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا فاطر به حق فاطمه (سلام الله علیها ) عجل الولیک الفرج🤲🏻🖤

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

#حضرت_زهرا_س_هجوم_به_بیت_ولایت‍ 

همدست شد مسمار با دیوار، با در

در بین دود و شعله گیر افتاد، مادر

حال و هوای خانه یکباره عوض شد

افتاد روی مادر ما بی‌هوا در

باید بسوزد در هوای شمع اما...

این بار سوزانده پَرِ پروانه را در

در پیشِ رو زهرا نبود؟ ای بی حیا میخ

در پشتِ سر زهرا نبود؟ ای بی حیا در

از آن زمان که مادر ما را زمین زد

ما بچه‌های فاطمه قهریم با در

از پا درآوردند آخر مرتضی را

دیوار، آتش، کوچه و همسایه‌ها، در

مسمار شد سر نیزه و تیر سه شعبه

در کربلا باقی چوبش شد عصا، در

در کربلا زینب گلی گم کرده بود و

می‌گشت در گودال دنبال برادر

سروده گروه #یا_مظلوم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

از غم بی دردی مردم به سینه "آه" داشت

درمیان بیت الاحزان، ناله‌ی جانکاه داشت

گاه از چشم کبودش اشکِ غربت می‌چکید

گاه از پهلوی مجروحش شرارِ آه داشت

گرچه آزرده شد از همسایگان خود، ولی

لب به نفرین وانمی‌کرد و از آن اکراه داشت

لحظه‌ای دست از دفاعِ از ولایت برنداشت

در غریبیِ علی، جان و دلی آگاه داشت

جان خود را او به قربان امام خویش ساخت

کوثری که عمر پر عزت، ولی کوتاه داشت

کس نمی‌داند مزارش را کجا پیدا کند

کاش مثل بچه‌های خود زیارتگاه داشت

نیست همدردی برایش ای «وفایی» درجهان

بعد زهرا گرعلی سر در میان چاه داشت

✍ #سیدهاشم_وفایی

با اینکه شب ها بوده ای از درد بیدار

شکر خدا که بهتری امروز انگار

جارو زدی این خانه را با این که دیدم

دستی به جارو داری و دستی به دیوار

سهم تو شد بعد از پیمبر تازیانه

سهم من مظلوم هم ، لبخندِ اغیار

اجر رسالت را عجب پرداخت کردند

وقتی که سهم دخترش شد ضرب مسمار

تنهای تنها مانده ام در شهر ، زهرا

یاری نمانده از مهاجر ، یا که انصار

زهرا ، بگو میمانی و با این کلامت

کوه غم و درد از روی این سینه بردار

سروده : #یونس_وصالی  (یونس

سلام گلم حاجت رواشی به حق آقای مهربونمون و خانم حضرت زهرا سلام الله علیها 🤲🏻🖤به نیت حاجت دلتون ۱۴ ...

مرسی عزیزم یه دنیا ممنونم خواهش میکنم خیلی برام دعا کن مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم دلتنگ دخترمم برای سلامتی موفقیت دخترم دعا کنید 

خدایا توروخدا کمکم کن 
2810