2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16629 بازدید | 1662 پست

💫🌺🍃

🌺

❇️ آیت‌الله میلانی رحمة‌الله‌علیه:

✍هر روز بنشینید یک مقدار با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) درد و دل کنید.

👈 خوب نیست شیعه روزش، شب شود و شبش روز شود و اصلا به یاد او نباشد.

👈 بنشینید چند دقیقه, ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلا از مفاتیح دعای بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند و با حضرت درد و دلی کند.

#امام_زمان علیه‌السلام

🌺

💫🌺🍃

💚🌺🍃

🌺

❇️ #سلام_امام_زمانم 🌤 

هر چند گنـاه، رو سیاهــم کرده است

در زنـدگـی و عـمـر تبـاهــم کرده است

بگـذار هـم آنگـونه که خـواهــی بشـوم

گـویم که امــام من نگاهم کرده است

🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج 🤲

🤲 اللَّهُمَّ اجْعَلْنٰا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ 🤲 

#امام_زمان علیه‌السلام

🌺

💚🌺🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سند محکم مظلومیت حیدر بود
چادر سوختۀ فاطمه، روشنگر بود

کاش اسلام نمی‌دید چنین روزی را
آنکه می‌سوخت، جگرگوشۀ پیغمبر بود

یاس یاسین پسری داشت خدایا پسری
عمر آن غنچۀ نشکفته ز گل کمتر بود

گاه ای علّت ایجاد! به خود می‌گویم
من و ما کاش نبودیم ولی مادر بود

پیر شد بعد تو آقای جوانان بهشت
دیدن قاتلت از بس‌که عذاب آور بود

آه مادر! چه از آن کشتۀ عطشان گفتی
زینبت گفت که این توصیۀ آخر بود

آنچه با دیدن آن پشت حسین تو شکست
بعدِ پهلوی تو، پهلوی علی اکبر بود

✍ #مسعود_یوسف_پور

شکوه داغ تو از یادمان نخواهد رفت

غمت ز خاطر هفت آسمان نخواهد رفت

تو مادر ملکوتی دعای هیچ کسی

بدون اذن تو تا آسمان نخواهد رفت

رسوم شهر مدینه همیشه بر عکس است

کسی به مجلس ختم جوان نخواهد رفت

*روضه رو از زبون علی بخونم..فاطمه جان!*

اگر چه شمع وجود تو گرم سوختن است

بخند خنده ی تو التیام درد من است

منم عمیق ترین زخم پایدار، علی

منم غریب ترین مرد روزگار، علی

پر است غربت من از همین تجلّی ها

چقدر بی محلی دیدم از این محلّی ها

به رغم بی رمقی عزم هم‌کلامی کن

تو لااقل به من مرتضی سلامی کن

دلیل شادی من همنشین غم شده ای

شبیه پیرزن سالخورده خم شده ای

مرا به ماتم دستاسها دچار مکن

خودم برای تو نان می پزم تو کار مکن

تنور گرم برای پرت خطر دارد

برای سوخته هر شعله ای ضرر دارد

شکوه کاخ امیدش خراب شد حیدر

تو آب رفته ای از شرم آب شد حیدر

بیا به خواهش من گوش کن بلند مشو

به التماس حسن گوش کن بلند مشو

هنوز چشم حسن مثل ابر می‌بارد

هنوز تکّه ی آن گوشواره را دارد

سه ماه می شود این صحن بی رواق شده

سه ماه می شود این خانه  بی چـراغ شده

ببخش فاطمه جان پشت در تک افتادی

تمام هستی خود را برای من دادی

یکی نگفت به دیوار..،بی‌ پناهی تو

یکی نگفت به مسمار..،پا به‌ ماهی تو

قسم به خشکی هر لحظه ی زبان حسین

نمی شود که بمانی، تو را به جان حسین

تو را به جان حسینی که بعد چندین سال

کشان کشان بدنش می رسد ته گودال

زمان غارت او احترام می میرد

یکی لباس تنش را به زور می‌گیرد

خدا کند که نبینی سنان چه خواهد کرد

غروب روز دهم ساربان چه خواهد کرد

*سلمان میگه مشغول نماز شب بودم

دیدم نیمه های شب یکی داره آروم آروم در میزنه. نگو در میزنه داره دل منو از جا میکنه. نماز رو با عجله تمام کردم دویدم سمت در، دیدم امام حسن شال عزا به گردن انداخته، سر به دیوار گذاشته هی میگه "وا اماه، وا أماه"سلمان بدو بابام تنهاست، میگه با عجله آمدم سمت خانه ، توقعم این بود وقتی می رسم تو خونه، ببینم  این بچه های قد و نیم قد مادر از دست داده بلند بلند دارن گریه میکنن، اما وقتی وارد شدم (تعبیر از منه) دیدم این آستین هاشون رو تو دهان گذاشتن آهسته  آهسته دارن گریه می کنن، مثل ابر بهار دارن اشک میریزن، سؤال کردم چرا این طور دارید گریه می کنید؟ گفتن بابامون علی گفته نکنه صدای نالتون بلند بشه.  این طرف پرده سلمان و چند نفر دیگه، با بچه های فاطمه، پرده ای تو اتاق حائل شده، اون طرف پرده امیرالمومنینه، اسمائه، بدن فاطمه رو دارن غسل میدن

شهدامون اینجای روضه می رسیدن این شعر رو میخوندن...*

بریز آب روان اسما به جسم اطهر زهرا

بشویم این گل رعنا ولی آهسته آهسته

بریز آب روان رویش که شویم

دست و بازویش ولی آهسته آهسته

*اسما یه وقت دید علی ، آروم آروم داره صدا گریه ش بلند میشه ، سر به دیوار میزنه بلند بلند گریه می کنه، آقاجان خودت به بچه ها میگی آهسته گریه کنند داری بلند داد میزنی گفت اسماء دست به دلم نذار ، فاطمه درداشو به من نگفت. الان دستم رسید به بازوی ورم کرده ی خانومم، یه طوری زده بعد این همه مدت مثل یه بازوبندی اثرش رو بازوی خانومم مونده، فاطمه اش رو غسل داد، کفن کرد تا اومد بندهای کفنو ببنده دید بچه ها دارن جون میدن، یه طوری به مادر نگاه میکنن، گفت: عزیزان دلم! بیاید از مادر توشه بگیرید وداع کنید. بچه ها اومدن خودشونو انداختن رو بدن مادر، امیرالمومنین قسم یاد میکنه میگه یوقت دیدم بندهای کفن باز شد دستهای نحیف فاطمه از داخل کفن بیرون آمد بچه ها رو رو سینه چسباند حالا تصور کن مادر داره گریه میکنه بچه ها دارن گریه میکنن، علی داره گریه می کنه.*

یه ندایی بلند شد علی جان بچه ها رو از رو سینه جدا کن. ملائکه منتظر فاطمه اند یه وجه دیگه اش اینه، این سینه آسیب دیده ، موقع جان دادن و احتضار نباید فشار رو این  سینه بیاد بچه ها رو بلند کن بذار فاطمه راحت جان بده.
اما زینب آمد بالا تل زینبیه دید "و الشمر جالس علی صدره" یکی رو سینه ی حسین
هی فریاد می‌زد حسین‌....اما زینب آمد بالا تل زینبیه دید "و الشمر جالس علی صدره" یکی رو سینه ی حسینه..هی فریاد می‌زد حسین‌....*

(به والله، دیر یا زود انقده حسرت می خوریم میگیم یعنی دیگه نمیتونم برا فاطمه گریه کنم؟! انقده شبای شهادت خانم بیاد ما زیر خاک باشیم نتونیم گریه کنیم) فرمود: محبت مادر ما فاطمه، صد جا به کارتون میاد. راحت ترینش موقع جون دادنه..خانم خودت کمکمون کن، خودت دستمونو بگیر، ما به محبت مادرانت نیاز داریم خانم... بریم کربلا ..

2805

یا زهرا 🖤🖤

شرمندتم مادر😔😔

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

آه الشّام!

تو همین جمله خلاصه شد دردام

روضه ی بازه منِ نگاه از بام

دم دروازه رسیدیم حسین

جرعه جرعه غم چشیدیم حسین

ما که خانواده ی عصمتیم

حرفای بدی شنیدیم حسین

ورودی شهر شامات، حسین

افتادیم توی مکافات، حسین

دورمون غلام و رقاصه بود

دم دروازه ی ساعات، حسین

ای کشته ی گندم ری

من کجا و مجلس می

قلبم داره کنده میشه

آرومم کن از روی نی....

آه الشّام!

غیرتُ الله نبند چشماتو تنهام

نگران سر تو از این سنگام

چی بگم من از محله ی یهود

جای دخترات که اینجا نبود

سیلی کاری کرده با صورتا

که همه یا سرخن یا کبود

بی تو من راهی بازار شدم

بین نامردا گرفتار شدم

وسط شلوغی و ازدحام

خیلی دلتنگ علمدار شدم

از زندگی سیرم کردن

پای نیزه پیرم کردن

حرف از کنیزی که اومد

از غصه دلگیرم کردن

«ای قاری قرآن من..»

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

#امام_زمان_عج_مناجات‍

این‌چنین احساس کردم بین رؤیا بارها

می‌زنم بوسه به دست و پایت آقا بارها

خواستم تا مهزیارت باشم امّا روز و شب

سبز شد در پیش رو «امّا ـ اگرها» بارها

با چنین وضعِ وخیم و رو به قبله‌بودنم

حال و روزم را شدی هر روز، جویا بارها

ای طبیبی که به دنبال مریضت می‌روی

با وجودی که مرا کردی مداوا بارها...

... کور بودم که تو را نشناختم، عیب از من است

شد حجابِ دیدگانم حُبِّ دنیا بارها

این همه گفتی که دور معصیت را خط بکش

من ولیکن کرده‌ام امروز و فردا بارها

چشم‌پوشی از گناهان معنی‌اش این است که

با تغافل می‌کنی با من مدارا بارها

کِشتی اُنسِ مرا طوفانِ شهوت غرق کرد

ریخته بار مرا در قعر دریا بارها

جنس نامرغوب بیخ ریش صاحب می‌شود

آه آقا روی دستم مانده حالا «بارها»

بارهایم را خریدی، ای خریدار کریم

مادرت بس که سفارش کرد من را بارها

✍ #محمد_فردوس‍ ی

https://navaapp.com/nava/این-چنین-احساس-کردم-بین-رویا-بار-ها 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
1114 صلوات 🌹💜💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَ ...

قبول باشه عزیزم 🙂🌼🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
منم ۱۴ گل صلواتاللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

سلام قبول باشه عزیزم 💚

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقاجانمون 🖤 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

2810