بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دلت باهاش نیست قبول نکن پسره بنده خدا رو نکشون تا پای عقد
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
حب خانوادم یه دلیل محکم میخوان موندم چی بگم اونم تا اینجا پیش اومدیم چونکه از نظر خانوادم ازین بهتر ...
با خود پسره حرف بزن حقیقتو بگو بهش
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)