2777
2789

نمیگم پسر بدیه اخلاق و رفتار خوبی داره کاریه چون سنش کنه فعلا خونه نداره ولی چند ماه دیگه عروسی اجیمه پسره نمیتونه ی جشن باشکوه بگیره در صورتی که خاستگارایی داشت پولدار که بهترین خونه و ماشینو داشتن ولی اجیم میگفت اخلاقش به من نمیخوره الان حس سر خوردگی دارم فامیلامون فردا پشتمون حرف میزنن مراسمش فلان بود بیسار بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐تو چرا حس سرخوردگی داری مهم اینه دوسش داره بجای این حرفا براش ارزوی خوشبختی کن

اونکه صد درصد من ارزوم خوشبختیشه فقط دوست ندارم فردا پشت سرش حرف باشه و بگن داماد نتونست ی مراسم خوب بگیره

مهم خواهرتون هست که از زندگیش و همسرش راضی باشه کنارش شاد باشه جشن با شکوه دقیقا کدوم درد و مشکل رو از زندگی آینده آدم دوا میکنه؟جز اینکه تجمل بی مورده یه مراسم ساده بگیرن خیلی هم با صفا تره چیزی هم به دلشون نمیمونه به سلامتی برن سر زندگیشون یه عمر با عشق زندگی بکنن 

شما هم خوشحال باش چون مردم بخوان حرف بزنن تحت هر شرایطی جشن با شکوه یا ساده حرفشونو میزنن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اونکه صد درصد من ارزوم خوشبختیشه فقط دوست ندارم فردا پشت سرش حرف باشه و بگن داماد نتونست ی مراسم خوب ...

دهن مردمو نمیشه بست بزار بگن مهم اینه خواهرت خوشحاله از انتخابش 

مردم میخوان چیکار کنن واسش 

اینکه اره

خب پس دیگه نگران نباش چون ناخودآگاه ممکنه به خواهرت هم منتقلش بکنی بعد اونم انتظاراتی از همسرش پیدا کنه که قبلا نداشته و...

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
وضعیت مالی خودتون چه جوریه اگه اوکی هستین شما تو مراسم کمک دامادکنید

ما خودمون متوسطیم ولی از اونا بهتریم بابای من تا اونجایی که تونست سنگ تموم گذاشته و خیلی چیزا رو بر عهده گرفت ولی خب مرسومه مراسمو داماد بگیره بابامم میگه نمیخام تو تنگا بزارمش در حد توانش بگیره

ببین در دروازه رو میشه بست اما دهن مردم رو نه عروس و داماد بهترین هم باشن محاله فامیل حرف نزنن به نظرم اهمیت نده اصل اینه جفتشون همو دوست دارن

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

ما خودمون متوسطیم ولی از اونا بهتریم بابای من تا اونجایی که تونست سنگ تموم گذاشته و خیلی چیزا رو بر ...

وقتی در حد متوسطی انتظار داماد پولدار نداشته باشید یکی مثل خودتون میاد 

2810