2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و من شوک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم که این شرایط براتون پیش اومده ..اگر شرایط طلاق نداری چیزی به روی خودت نیار چون به روش بیاری و بمونی بازم وقیح تر میشه ..سعی کن کم کم پس اندازی برای خودت بزاری کنار ..یا مثلاً خونه یا ماشینی در گذر زمان بنام خودت کنی ..تنها راه اینه ی پشتوانه مالی برای خودت درست کنی بعد اگر خواستی اقدام کنی به جدایی

که چی؟ مگه با زنه ازدواج کرده که بره پیش پای زنه با مردش ازدواج کرده نه با اون زنه

ن مخام ببینم اون زنه چطور به خودش اجازه داده ب یه زن دیگه خیانت کنه

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

سکوت وقتی وضع خانواده بده طلاق هم بگیری ن درامد داری ن خانواده ای ساپورتت کنن وضعت بدتر میشه سکوت کن و برو ی چیزی ک درامد داشته یاد بگیر از شوهر بگیر پولشو ک خدایی نکرده یروز گف برو نمیخامت حداقل بتونی از پس خودت بر بیای چون مهریه رو هم ب راحتی نمیدن پدرادمو درمیارن تا ی قرون اونم قسط بدستت برسه حالا دادگاه هم بیوفتی هی باید خرج کنی 

تهدیدش کن مهریه تو میگیری

آخه بچه هام چی یک هفته پیش وقتی گفتم فهمیدم داره مخ زنی می‌کنه و ...کلی سرو صدا کرد و دست پیشو گرفت و گفت بچه ها رو بزار خودت هرجا میخوای گورت گم کن برو

یک هفته پیش بود که فهمیدم داره مخ کسی میزنه قول داد تکرار نشه همش دروغ میگه منم بخاطرموقیتم مجبورم ب ...

خب پس این آدم کار خودشو میکنه فعلا نمیتونی کاری بکنی اگه حرفی بزنی انکارمیکنه صبرکن مدرک جمع کن بموقعش رو کن وبهش بگو فکرنکن نفهمیدم به روت نیوردم چون دیگه برام مهم نیستی اگه اینجاهستم فقط بخاطر بچه هامه اصلا برام مهم نیستی 

باراولش نیست شماره دختره هم دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

بشین باهاش صحبت کن اگه مدرک کافی و محکم داری بگو من اومدم تو زندگیت که زندگی کنم نه بعد از چندسال طلاق بگیرم میدونی بخام با این مدارک جدا شم محکوم میشی میتونم هم نفقه بگیرم هم مهریه از خودتو آبروی از دست رفت خجالت بکش فردا این بچه ها بتونن امستو به زبوم بیارن مایه افتخارشون باشی نه سرشکستگی

آخه بچه هام چی یک هفته پیش وقتی گفتم فهمیدم داره مخ زنی می‌کنه و ...کلی سرو صدا کرد و دست پیشو گرفت ...

مگه میتونه و پول مهریه تو داره بده که انقدر پرو بازی در میاره ؟ 

و در ضمن اون زنی که با وجود اینکه میدونسته مردی زن و بچه داره آنقدر آشغال باید باشه که وارد چنین زندگی بشه 

2810