2777
2789
عنوان

به نظرتون برم دنبال شوهرم

203 بازدید | 13 پست

جریانش تو تاپیک قبلم هست که دوقطبیه و دیروز الکی دعوا انداخت شبم خونه نیومد کلا نه پیامی نه زنگی من خیلی تحملم کمه از دیشب چشم رو هم نزاشتم قلبم میاد تو دهنم به نظرتون از سرکار دربیام برم مغازش باهاش صحبت کتم؟ گرچه اگه برمم احتمالا محلم نزاره و دعوا بدتر شه خدایا خودت بکش منو راحت کن

ولش کن 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هردفعه میگم محلش ندم اما متاسفم دلم طاقت نمیاره روانی شدم از دستش

عزیزم اون نقطه ضعف تورو پیدا کرده دیگه و الان مطمئنه میری سمتش، چرا انقد شخصیت وابسته و ضعیفی،داری؟؟؟ این مرد میدونه هر بلایی سرت بیاره تو نمیتونی دوام بیاری و دوباره انقد التماس میکنیش تا اون با منت باهات آشتی کنه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

جلو خودتو بگیر خب ..نقطه ضعف دادی دستش

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

خیلی اشتباه میکنی 

مردی که بعد دعوا ول میکنه و میره بیرون شبم نمیاد باید برخورد مناسب خودش رو دریافت کنه نه اینطوری

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

ببخش که بی پرده می نویسم

به نظر میاد خیلی حرف میزنی و شوهرت از دستت خسته شده( از تعداد پستهایی که توی یکی دو عضویتت گذاشتی میشه فهمید)

اگر بخوای اختلالات مردها رو بشماری کلی چیز دیگه هم پیدا میکنی مثل بیشعوری خودخواهی تنوع طلبی

اگر نمیدونی بدون مردها از جمله شوهر خود من حوصله شنیدن حتی حرف زدن و شنیدن رو ندارن چه برسه به غرغرشنیدن

پس راحتش بذار و خودتو با یه چیز دیگه سرگرم کن شوهرای ما هم همینن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ببخش که بی پرده می نویسمبه نظر میاد خیلی حرف میزنی و شوهرت از دستت خسته شده( از تعداد پستهایی که توی ...

به خدا اصلا باهاش زیاد حرف نمیزنم یعنی کلا روزی ی ساعت میبینمش که اونم چون سزکارش زیاد خسته میشه زیادپاپیچش نمیشم عصبانی نشه میدونم عصبانی شه واویلاس اگه زیاد پاپیچش میشدم که جرئت نمیکرد شب خونه نیاد موقع دعواهم هرچی بخواد میگه سکوت میکنم اما این دفعه اینقد روانی شدم جوابشو دادم

ببخشید پس یه عوضیه

به ننه باباش گفتی؟

خانواده خودت میدونن این چقدر بد اخلاقه؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ببخشید پس یه عوضیهبه ننه باباش گفتی؟خانواده خودت میدونن این چقدر بد اخلاقه؟

عوضیه تمامه خانوادشم از خودش بدترن که دهنتو باز کنی ببخشید میخوان بخورنت به خدا ی هفته پیش ۵میلیون دادم کادو بی مناسبت براش خریدم نزاشته ی هفته شه اومده حالمو خراب کرده

عوضیه تمامه خانوادشم از خودش بدترن که دهنتو باز کنی ببخشید میخوان بخورنت به خدا ی هفته پیش ۵میلیون د ...

خب نخر 

محبت نکن

بدون اینکه نشون بد بی محلی کن خودتو با یه کاری مشغول کن 

مثلا جدول یا سودوکو حل کن

تلویزیون نگاه کن 

خلاصه اینقدر بی توجهی کن ببین صداش درمیاد یا نه

بهت قول میدم میفهمه