2777
2789
منم راستش تولدم ۴ روز مونده به کنکور سراسری هست امسال نمیتونم بگیرمولی فکر میکردم این تولد باید خاص ...

عزیزم پیشاپیش مبارک باشه منم زیاد تولد ندوس دوسال همسرم جشن گرفت برام ولی سالهای بعدش خودم گفتم نگیره کادو برام بخره

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم درس میخوندم احتمالا 

چند روز بعدشم رفتم کنکور دادم😂🍃

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

من روزای سختی میگذرونم اما کاری نکردم که کارما یقه ام گرفته

من هنوز دارم با ترکش های اون سالها زندگی میکنم

تا حالا ۳ تا کارمای وحشتناک گذروندم 

بعضی کارما ها مث کارمای من اجدادی هستن

واینو چندین نفر بهم گفتن کسایی ک انسان معمولی

نبودن و چشم سوم داشتن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
منم خیلی نزدیک کنکورم

18 سالی ویژه نیست 

هر وقت که تونستی حال خودتو خوب کنی و در جریان رسیدن به هدف ها و انتظاراتت باشی همون وقت ویژه است 

من فقط سیمکارت گرفتم و بس😂همچنین مدرسه نمیرم 

دیگه زیاد فرقی با قبل 18سالگیم ندارم 

به خودت سخت نگیر و اینکه من اصن تولد نمیگیرم هیچ وقت

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

2810