2777
2789
عنوان

هر کی حاجت محال داره بیاد

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان مگه خود خدا نگفته حق نداری از رحمت من ناامید بشی و هزار بار توبه شکستی باز هم در رحمت من به روی بنده گانم بازه مگه نگفته هر کی بیاد سراغ من دستش رو جوری میگیرم و بلندش میکنم خدا جون از ما امتحانای سخت نگیر قربونت برم ما اونقدر ها هم فکر میکنی قوی نیستیم ما میخواییم پُز خدا بودنت رو بدیم بگیم رفتیم در خونه خدا جز در خدا دری دیگه رو نکوبیدیم و ازش حاجت نخواستیم عمری دستمون رو گرفتی یکبار دیگه قدرت خدا بودنت رو به رخ بنده گان ضعیفت بکش و ما رو از اون ته چاه بکش بیرون😞

ایام فاطمیه هست 

خب؟ بیایین دسته جمعی باهم دعا کنیم هر کی یه حاجت محال یه مشکل بزرگی که داره رو بیاره جلوی چشمش از ته دل خدا رو به آبروی  فاطمه زهرا قسم بدیم و (زیارت عاشورا) و بلافاصله (دعای علقمه) رو بخونیم ثوابش رو هدیه کنیم به خانم فاطمه زهرا و قسمش بدیم به سر بریده امام حسین (ع) حاجت محال ما رو پیش خدا دعا کنه برآورده بشه🤲

دوستان دعای علقمه خیلی مجرب هست متن و صوتش توی گوگل هست معنی این دعا آدم رو منقلب میکنه و سفارش شده بعد از زیارت عاشورا خونده بشه 

۷ نفر و اگر بیشتر شد چه بهتر اعلام حضور کنن امروز تا پایان روز در حق همدیگر و برای رفع مشکل تمام مسلمانان این دعا رو بخونیم و ان شاالله معجزه ای اتفاق بیوفته 

مشکلات خونه مادرم حل بشه آمین 😞🤲

این صفحه میمونه هر کی حاجت برآورده شد باز بیاد اینجا بنویسه برامون ان شاالله 

چله حق شناس فقط حاجت محال میده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلات خونه مادرم ان شاالله حل بشه ما خواهرا بدون استرس و بدون دلخوری بریم به مادرم سر بزنیم خدا افراد مزاحم زندگی مون رو سر جاشون بنشونه نتونن زور بگن به خوبی و خوشی زندگی کنیم خدایا آبروی خانواده ام رو حفظ کن دشمن شادمون نکن خدایا خودت میدونی همه چی قاطی و درهم شده منو ناامید نکن دستمون رو محکم بگیر قربونت برم 

خدایا یه کاری کن دل مادرم شاد بشه و با آرامش زندگی کنه 😭 تو رو قسم به پهلوی شکسته فاطمه زهرا 🤲

چله حق شناس فقط حاجت محال میده

نمیشه از کلمه فقط استفاده کرد ممکنه یکی با یدونه صلوات هم به حاجتش برسه 

بله چله حق شناس هم عالیه ۴۰ روز فقط زیارت عاشورا رو به روش خاص بخونی ولی تو اون ۴۰ روز نباید غیبت کنی دروغ بگی و نمازهات اول وقت باشه کلی باید رعایت کنی برای فرزند دار شدن هم میگن خیلی تاثیر گذاره

خب تاپیک رو تازه زدم یکبار خودم میخونم ساعت ۲ ظهر یک مرتبه شما میخونید؟

من فقط صد صلوات میفرستم هدیه به حضرت زهرا از طرف  شهید علمدار  و ویژه شما وحاجت هاتونم دعا میکنم

راستش چیزای مستحبی که روحیه اش رو ندارم انجام نمیدم 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد