سلام دوستان مگه خود خدا نگفته حق نداری از رحمت من ناامید بشی و هزار بار توبه شکستی باز هم در رحمت من به روی بنده گانم بازه مگه نگفته هر کی بیاد سراغ من دستش رو جوری میگیرم و بلندش میکنم خدا جون از ما امتحانای سخت نگیر قربونت برم ما اونقدر ها هم فکر میکنی قوی نیستیم ما میخواییم پُز خدا بودنت رو بدیم بگیم رفتیم در خونه خدا جز در خدا دری دیگه رو نکوبیدیم و ازش حاجت نخواستیم عمری دستمون رو گرفتی یکبار دیگه قدرت خدا بودنت رو به رخ بنده گان ضعیفت بکش و ما رو از اون ته چاه بکش بیرون😞
ایام فاطمیه هست
خب؟ بیایین دسته جمعی باهم دعا کنیم هر کی یه حاجت محال یه مشکل بزرگی که داره رو بیاره جلوی چشمش از ته دل خدا رو به آبروی فاطمه زهرا قسم بدیم و (زیارت عاشورا) و بلافاصله (دعای علقمه) رو بخونیم ثوابش رو هدیه کنیم به خانم فاطمه زهرا و قسمش بدیم به سر بریده امام حسین (ع) حاجت محال ما رو پیش خدا دعا کنه برآورده بشه🤲
دوستان دعای علقمه خیلی مجرب هست متن و صوتش توی گوگل هست معنی این دعا آدم رو منقلب میکنه و سفارش شده بعد از زیارت عاشورا خونده بشه
۷ نفر و اگر بیشتر شد چه بهتر اعلام حضور کنن امروز تا پایان روز در حق همدیگر و برای رفع مشکل تمام مسلمانان این دعا رو بخونیم و ان شاالله معجزه ای اتفاق بیوفته
مشکلات خونه مادرم حل بشه آمین 😞🤲
این صفحه میمونه هر کی حاجت برآورده شد باز بیاد اینجا بنویسه برامون ان شاالله