2777
2789
عنوان

مادر اکسم بهم‌گفت تو فقط معشوقه پسرم بودی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 34 پست
حالا خودش چیه؟ یوزارسیف؟ آب میگرده گودال و پیدا میکنه بازم مقصر دخترا هستن که این... رو پر رو کردن و ...

وقتی تو رابطه بود چرا رفته با یکی دیگه خب کات کنه بعد بره 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
گفته خانم نیستی😑عاره از سر عشق زیاد گفتهچطور اجازه میدین هر احمقی هر چی لایق خانوادشه به شما بگه؟ چ ...

عزیزم پسره حق داره

من در جریان تاپیکاش هستم

روابط متعدد داشته

بااین پسره هم سفرهای زیادی رفته

الانم هوس پسره خوابیده و میخواد ایشونو کنار بذاره 

دختر نباید انقد زود وا بده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

خب کار جالبی نکردی که با دوست معمولی پسرت قرار گذاشتی که حرصشو دربیاری یا این که رفتی پیش دوست دوست پسرت. با وجود این کارا طبیعیه که نتونه شما رو به چشم همسر و مادر بچه‌ش ببینه. خب بچه بازی درآوردی دیگه.

وقتی تو رابطه بود چرا رفته با یکی دیگه خب کات کنه بعد بره

کلا با این نوع روابط مخالفم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2805
عزیزم پسره حق دارهمن در جریان تاپیکاش هستمروابط متعدد داشتهبااین پسره هم سفرهای زیادی رفتهالانم هوس ...

دقیقا منظور منم همینه 

ایشون نباید وارد این روابط میشدن 

حالام دل پسره زده 

گفته خانم نیستی مادر خوبی نمیشی 

ببینید چطور دختر خانما خودشون بی ارزش کردن 

که یک پسری خودش حد و مرز اخلاقی نداره این حرفا رو بگه...... 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤