چرا دوست پسر سابقم میگ معشوقه من بودی و هستی و خواهی بود و هرلحظه بخام با کسی باشم به تو فکر مبکنم ولی نمیخوام بازیت بدم تو آدم زندگی نیستی و نمیتونی خانم و مادر خوبی باشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...
خب کار جالبی نکردی که با دوست معمولی پسرت قرار گذاشتی که حرصشو دربیاری یا این که رفتی پیش دوست دوست پسرت. با وجود این کارا طبیعیه که نتونه شما رو به چشم همسر و مادر بچهش ببینه. خب بچه بازی درآوردی دیگه.
وقتی تو رابطه بود چرا رفته با یکی دیگه خب کات کنه بعد بره
کلا با این نوع روابط مخالفم
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
عزیزم پسره حق دارهمن در جریان تاپیکاش هستمروابط متعدد داشتهبااین پسره هم سفرهای زیادی رفتهالانم هوس ...
دقیقا منظور منم همینه
ایشون نباید وارد این روابط میشدن
حالام دل پسره زده
گفته خانم نیستی مادر خوبی نمیشی
ببینید چطور دختر خانما خودشون بی ارزش کردن
که یک پسری خودش حد و مرز اخلاقی نداره این حرفا رو بگه......
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤