2777
2789

به عنوان حبه پسش بگیرن؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

هبه

ماده 805 قانون مدنی مقرر می‌کند که بعد از فوت واهب یا متهب، رجوع ممکن نیست. علت این امر، شخصی بودن رجوع است به این معنا که این اختیار قائم به شخص واهب است و فقط در مقابل متهب قابل اعمال می‌باشد. بنابراین چنانچه واهب فوت نماید، این حق به ورثه وی منتقل نمی‌گردد تا آن‌ها بتوانند از هبه رجوع کنند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر در زمان حیات زده ب نام همسر و هیچکی نمیتونه پس بگیره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

تحت عنوان هبه دیگه نمیتونن پس بگیرن اما با عنوان دیگه دیدم تونستن پس بگیرن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
تحت عنوان هبه دیگه نمیتونن پس بگیرن اما با عنوان دیگه دیدم تونستن پس بگیرن

تحت چه عنوانی؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
هبهماده 805 قانون مدنی مقرر می‌کند که بعد از فوت واهب یا متهب، رجوع ممکن نیست. علت این امر، شخصی بود ...

خیلی ممنون

هبهماده 805 قانون مدنی مقرر می‌کند که بعد از فوت واهب یا متهب، رجوع ممکن نیست. علت این امر، شخصی بود ...

عذر میخوام

اگه شخصی مالی داشته باشه و فرزند ذکور نداشته باشه ولی سه تا فرزند دختر داشته باشه طبق قانون خونواده ی مرد میتونن تو تقسیم ارث سهیم باشن؟

عذر میخواماگه شخصی مالی داشته باشه و فرزند ذکور نداشته باشه ولی سه تا فرزند دختر داشته باشه طبق قانو ...

ورثه طبقه اول متوفی(والدین متوفی اگه زنده باشن  و همسر و اولاد) ارث میبرن

و اینکه میشه درخواست مو قبول کنین یه سوال تو پرایوت میخواستم بپرسم

ورثه طبقه اول متوفی(والدین متوفی اگه زنده باشن و همسر و اولاد) ارث میبرن

پس ربطی به داشتن پسر یا نداشتن نداره؟

تحت چه عنوانی؟

از لحاظ حقوقی پیچیدست . ساده بخوام بهت بگم دادگاه گفته چون کل پول معامله رو زوج با همون شوهر داده پس معامله ی واقعی برای زوج بوده . اونی که به اسم زوجه هست اراده ی ظاهری رو نشون میده . در تعیین مالکیت اراده ی واقعی مهمه که برای زوج بوده . و با این استدلال اموالی که زوج پولشو داده بوده از ورثه گرفتن . البته ورثه اگه وکیل خوب داشتن و اثبات میکرد که هبه بوده دیگه این اتفاق نمیوفتاد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
2810