2777
2789

من سنتی ازدواج کردم و همسرم اصلا نمیشناختم

بخام بگم ازدواج از روی عقل بود ن علاقه راستش یکمم لجبازی کردم و ب اطرافیانم فک کردم

شوهرم مرد خوبی مهربون  مثل بقی اخلاق خوب و بد داره ولی اساسی نیس 

ولی من با رویاهای گذشتم خیلی فرق داره 

اختلاف سنیمونم زیاده ۱۳ ساال

اون عاقل و پختس من هنوز غرق در رویاهام 

از قیافه هم جفتمون معمولی 

حس میکنم دارم جفتمون اذیت میگنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

یعنی شکست رو تجربه کنی تا قدر داشت هات رو بدونی. 

نشنیدی میگن انسان دو تا آموزگار داره از اولی اگه یاد نگیری دومی که روزگار باشه به لخی یادت میده

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

عزیزم آدما اینجا قضاوتت میکنن ناراحت نشو 

من میفهمم احساست چیه 

ببین اگه شوهرت آدم خوبیه زندگیتو خراب نکن باور کن سنتی و غیر سنتی تفاوتشون فقط تو نحوه آشناییه وگرنه بعد ازدواج هر دوشون یه مدلی زندگی میکنن تو هر جفتش دعوا هست ناراحتی هست خوشی هست بالا پایین داره هی مقایسه نکن فکر نکن اختلاف سنی رو هم تو ذهن خودت بزرگ نکن

از مرد فقط تو سه حالت باید جدا شد اونم دست بزن بد دهنی و خساسته غیر اینا باشه بهم زدن زندگی توجیح نداره این نظر منه

عزیزم آدما اینجا قضاوتت میکنن ناراحت نشو من میفهمم احساست چیه ببین اگه شوهرت آدم خوبیه زندگیتو خراب ...

اخ عزیرم چقد ارامشی تو یکی اینجور منو نصیحت کنه من اروممم بخدا

عزیزم آدما اینجا قضاوتت میکنن ناراحت نشو من میفهمم احساست چیه ببین اگه شوهرت آدم خوبیه زندگیتو خراب ...

همش این دختر پسرای اینستا یوتیوب میبینم و خودمو نا بود میکنم میگم چرا  قلب من قبلا واس کسی تاپ تاپ نکرده چرا با خیال یکی نخابیدم ....

همش این دختر پسرای اینستا یوتیوب میبینم و خودمو نا بود میکنم میگم چرا قلب من قبلا واس کسی تاپ تاپ ن ...

اشتباه نکن دختر خوب

شوهرای همه تو اینستا فرشته ان کسی نمیاد از بدیا و دعواهاش پست درست کنه بذاره به غیر از اون چندتا بلاگری که واسه فالوور گرفتن از اینکارا میکنن

زندگی واقعی فرق میکنه 

بچسب به شوهرت از خوبیاش لذت ببر بدی هم اگه داره و قابل درست شدنه با هم درستش کنین

تو از اون دست خانم های نایاب در نی نی سایت هست. دقیقا دخترها الان فکر میکنن نحوه آشنایی قرار جوهره مرد رو انگار تغییر بده در صورتی که این ها رویاهای هست که تحت تاثیر این فضای جدید به وجود آمده 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی