2777
2789
منم خالم تو خونه۶۰ متریش سه تا بچه داره یکی از یکی پرصدا تر و وحشی ترهمه جای خونه جیش کردنو حتی ی با ...

کار منطقی. اینکه خونه اش نری و همینطور اگر بچه هاش خونه شما اینجوری هستن دعوتشون نکن تا بچه هاش بزرگ بشن

خونه ی من 75 متره هم طوطی دارم هم عروس هلندی دارم هم ماهی گوشت خوار دارم احتمال زیاد گربه هم بیارم ب ...

دقیقا

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار منطقی. اینکه خونه اش نری و همینطور اگر بچه هاش خونه شما اینجوری هستن دعوتشون نکن تا بچه هاش بزرگ ...

احسنت!حرف منم همینه اون حیوونا هم اعضای اون خانوادن اگه کسی ناراحته میتونه نره

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
منم خالم تو خونه۶۰ متریش سه تا بچه داره یکی از یکی پرصدا تر و وحشی ترهمه جای خونه جیش کردنو حتی ی با ...

اگه کوچیکن پوشکشون کنه یا اگه بزرگن دستشویی رفتن یادشون بده

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
مگه جنگله

باغ وحشه 😂خونه دایی منم همینطوره از هر حیوونی خرگوش گربه طوطی و ....از هر کدوم دارن و تازه لاکچری هم ازشون نگهداری می‌کنند به گربه گوشت قرمز میدن و....و همیشه در حال نظافتشون هستن 

من به عنوان باغ وحش خونه داییم میرم یه گشتی میزنم و برمی‌گردم خونه 

باغ وحش رایگان 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

هیچ بچه ای تو‌دنیا یک روزه وبدون نجس کردن فرش دستشویی رفتن رو یاد نگرفته..حتی من وشما...۹۰درصد بچه ها یک‌دور کامل تمام گلهای فرشای خونه روآبیاری میکنن🤪

پارسا پسرمامان😍

من مگه گفتم بندازه بیرون اصلا به من چه برام عجیب بود این همه حیوون دارن تو جای کوچیک همین از کاه کوه نساز ریپلای هم نکن

باغ وحشه 😂خونه دایی منم همینطوره از هر حیوونی خرگوش گربه طوطی و ....از هر کدوم دارن و تازه لاکچری ه ...

باغ وحش باید حیوانات درنده داشته باشه خرس،شیر،پلنگ

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
اگه کوچیکن پوشکشون کنه یا اگه بزرگن دستشویی رفتن یادشون بده

ی مثال بود فقط ولی خب اکثر خانما وقتی دارن به بچه آموزش توالت میدن همچین اتفاقی تو خونشون میفته

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

منم همون کامنت اولم گفتم خوب نرو خونشون 

من خودم فوبیا حیوانات دارم معمولا خونه که اینجوری باشه نمیرم بخصوص نسبت به گربه حساس ترم 

حالا عروس هلندی و پرنده اغلب تو قفس هستن به خاطر امنیت خود پرنده بیرون نیستن برای همین چیر خاصی نیست 

یا ماهی تو آکواریوم هستش چیزی نداره تازه قشنگ هم عست 

اما حیواناتی که جست و خیز دارن رو میترسم سعی میکنم خونشون نرم 

2810