2777
2789

جاری من همیشه میخواد خودشو بچشو تافته ی جدا بافته کنه حرف زدنش آدمو عصبی میکنه یجور حرف میزنه انگار خودش فقط آدمه 

دیروز شنیدم بچه ی دوسه سالش یکی دوتا بخیه خورده دستش،منم اصلا خوشم‌نمیاد ازش ولی خب گفتم زنگ بزنم حال بچه رو بپرسم 

داشت تعریف میکرد که چی شده،گفت آره بردیمش بیمارستان بخیه داشتن میزدن همه اونجا بودیم ما هم همه حسااااس مامانم رو بچم حسااااس مادرشوهر حساااس دیگه کلی اذیت شدیم همه رو این بچه حساسیم آخه!! 

بخدا دقیقا با همین لحن،انگار هیچکی رو بچش حساس نیست!! 

یبارم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یبارم بچش سرش خورد دیوار گفتم عیبی نداره بچه های منم تا بزرگ بشن بارها افتادن و سرشون خورده و ... 

یهو برگشت گفت نه آخه این یدونه بچست!!! 

منم دوتا بچه دارم حالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوری و دوستی

اینطور آدما جز اینکه عقده دارن هیچی نیستن

میخواد همه جوره نشون بده ک همه حواسشون فقط ب اون و خانوادشه 

تبلیغ نمیکنم چون خودم ۱۸ سالمه و چیزی راجب زندگی نمیدونم ولی ی پیجی دارم تو اینستا به اسم(راه زن)

خیلی قشنگ تو استوری ها یاد میده چطور مودبانه بدون اینکه دشمنی ب وجود بیاد جواب بقیه رو بدیم...

ب نظرم ب دردت میخوره

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

یبارم بچش سرش خورد دیوار گفتم عیبی نداره بچه های منم تا بزرگ بشن بارها افتادن و سرشون خورده و ... یه ...

توهم بگو وا مگه تو بچه بودی مامانت روت حساس نبود؟ مگه مامانت انقد اهمیت نمیداد؟ این موضوع که خیلی عادیه همه رو بچه هاشون حساسن 

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

توهم بگو وا مگه تو بچه بودی مامانت روت حساس نبود؟ مگه مامانت انقد اهمیت نمیداد؟ این موضوع که خیلی عا ...

اره باید اینبار همینو بگم چون واقعا رو مخ ادم میره حرفاش  

شما با اینکه سنت کمه شعورت چه بالاست 😍

وای عزیزم غصه نخور فقط دوری کن 

نزدیکم بودی ادای اینکه آره تو خیلی خوبی دربیار بزار عقده هاش خالی بشه 

با ادا در آوردن نه اون بزرگ میشه نه تو کوچیک ولی حداقل ذهنت خالی می‌مونه 

همیشه خوش قلب باش

وای عزیزم غصه نخور فقط دوری کن نزدیکم بودی ادای اینکه آره تو خیلی خوبی دربیار بزار عقده هاش خالی بشه ...

من همیشه آدمی بودم نه تیکه انداختم نه جواب دادم و به این مرحله رسیدم که حتی یکی به خودش اجازه میده اینجوری حرف بزنه انگار که مثلا من بچم رو از سر راه پیدا کردم و حساس نیستم روش!!  

دقیقا عقده ایه

تا میتونی با احترام با آدما برخورد کن که خودت رو بی ارزش نکنی ولی خب به نظرم به خودت نگیر اگه مستقیم ...

نه کلا همینه 

یهو تو خیابون راه میریم میگه مردا به من نگاه میکنن همش،به تو نگاه نمیکنن؟؟؟اها آخه من سنم کمتره همه بهم نگاه میکنن!! 

حالا کلا ۴ سال کوچیکتره!!

نه کلا همینه یهو تو خیابون راه میریم میگه مردا به من نگاه میکنن همش،به تو نگاه نمیکنن؟؟؟اها آخه من س ...

عجب آدم عقده ایه 

تو هم بهش بگو عزیزم من ی نفرو دارم که همیشه نگام میکنه هیچ وقت هم از نگاه کردن بهم سیر نمیشه اونم شوهرمه برای همین مث تو نگاه بقیه واسم مهم نیست 😂 

چمیدونم ی همچین حرفایی که بچزونه آدمو ولی با احترام کامل 

2810