2777
2789

دوماه بدلیلی خونه مامانم موندم از داداشم یسری حرفا یاد گرف اشغال نکبت اسکل عوضی توله درد کوفت

دیوونم کرده تاچیزی میشه میگه اینارو ب همه ماملنمینا خیلی بلند حرف میزنن اینم از اونا یاد گرفته هرچی اروم حرف میزنم بازم این بلندگو انگار قورت داده شوهرم میگه اینو ادبش کن ابرو برامون نزاشه.میخام امروز یجوری تنبیهش کنم ک بهش اسیب نزنم فقط بفمه جدی ام و بترسه۵ساله خیلی باهوش ماشالله فقط اینکارارو میکنه

تقلید کردن بچه ها تصویری هست، یعنی اون چیزی که میبینن رو تکرار میکنن، تذکر تنها فایده نداره، باید از محیط تنش زا دور بشه، وقتی خودت آروم حرف بزنی و حرف زشت نزنی بچه هم از شما تقلید میکنه، زمان بر هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه سه ساله منم همینه هر کی هر چی بگه حتی تو خیابون بشنوه میاد بهمون همونو میگه یه فحشایی یاد گرفته بود که از خجالت اب میشدم تو جمع چون اصلا از این فحشا استفاده نمیکرد کسی دور و برمون نمیدونم کجا شنیده بود 

من با زبون خوش نتونستم از یادش ببرمش خیلی صبوری کردم ولی اخرش مجبور شدم با تهدید و تنبیه از یادش ببرمش😑

اگه باهوشه با حرف زدن میتونی بهش بفهمونی 

با چندتا مثال و داستان

اینجور وقتا میگه اگه کار بدیه چرا پس دایی میگه

باید بگی که بزرگترا هم اشتباه میکنن و بعضی وقتا نمیشه بهشون یاد داد ولی همه تو دلشون بدشون میاد از این حرفا ،باعث میشه بقیه کمتر دوستت داشته باشن

من همیشه با پسرم این مدلی صحبت میکنم جواب میده

همسن دختر شماست

اونو من فک میکنم بچه چون باهوشه زود میگیره همه چیزو ببین اون لحظه این کارو کرد جوابشو نده ،تحویلش نگیر،از راه خودش واردشو ببین چی توش تاثیر می‌ذاره مثلاً دخترمن اگه بگم اگه این حرفای بی ادبی رو که داییت زده رو استفاده کنی کسی دیگه دوستت نمیشه ،کشی باهات بازی نمیکنه،چون هیچ پدرمادرای دوست نداره بچش بره پیش یه بچه ی بی ادب ،اونوقت تا آخر عمر تنها میمونی حتی مثل مامانی پیر بشی هم کسی نمیاد دیدنت 

چون هیشکی دوست ندارم بره دیدن یه آدم بی ادب

بعدشم یه مدت دور باشه از داییش ازسرش میفته

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

فقط بی محلی 

وقتی بلند حرف میزنه جواب نده تا مجبور بشه خواسته شو اروم بگه 

رو حرفای زشتش اصلا واکنش نشون نده تا از سرش بیفته 

با تنبیه فقط لجبازتر میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بچه سه ساله منم همینه هر کی هر چی بگه حتی تو خیابون بشنوه میاد بهمون همونو میگه یه فحشایی یاد گرفته ...

رویه ساله اینجوری جواب میده که مثلاً گفت اسکول باید بگی گفتی خوشگل آره فلان چیز خوشگله و بعدشم راجع به اون فلان چیز حرف بزن کم کم ازسرش میفتع

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
رویه ساله اینجوری جواب میده که مثلاً گفت اسکول باید بگی گفتی خوشگل آره فلان چیز خوشگله و بعدشم راجع ...

این راه حلم رفتیم 

ولی قشنگ میدونست دارم می پیچونمش و میگفت نه من که نگفتم خوشگل گفتم فلان ..... فحششو تکرار میکرد و فرار میکرد 

یه مدت اصلا محلش نمیذاشتیم انگار نمیشنویم چی میگه بعد میرفت تو جمع تکرارش میکرد 

اخرش فقط تنبیه و تهدید باعث شد بترسه و تکرارش نکنه 

2810