2777
2789
اوه چقدر سنگین هر شب یلدایی ۵۰ پیاده میشن 😂😂😂😂

من عروس سال های دورم 😂 و واقعا اون موقع ها هم چشم و هم چشمی کمتر بود و هم قدرت خرید بالاتر مثلا خانواده همسرم ربع سکه دادن خود همسرم النگو چون با یه ماه حقوق میشد طلای سنگین خرید  ولی الان😔  

الان خانواده های ضعیف تر مجبورن چشم پوشی کنن ولی خب اینستا و فضای مجازی و مقایسه کردنها تا همیشه سر دلشون باقی میذاره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروس سال های دورم 😂 و واقعا اون موقع ها هم چشم و هم چشمی کمتر بود و هم قدرت خرید بالاتر مثلا خان ...

من عقده طلا ندارم چون همین الان ۱۰۰گرم دارم ولی دوست دارم برام خرج کنن

من عقده طلا ندارم چون همین الان ۱۰۰گرم دارم ولی دوست دارم برام خرج کنن

در رسومات ما همه چیز دو طرفست 

کسی هم که انتظار طلا داره ، عقده ی طلا نداره فقط باید موقع ازدواج با توجه به روحیاتش و شرایط خودش و هم کفوی خودش ازدواج کنه 

مثلا اگر مادیات براتون مهمه یا از نظر مالی بالا هستید با هم لول خودتون ازدواج کنید مسلما مشکلی پیش نمی یاد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
در رسومات ما همه چیز دو طرفست کسی هم که انتظار طلا داره ، عقده ی طلا نداره فقط باید موقع ازدواج با ت ...

راستش نمیدونم خونه و ماشینش اوکیه سرویس طلا ۴۰ گرمی میخان بگیرن 

ولی من همه مراسما عالی میخام 😂

چرا نیارن

اگه نیارن ما هم نمیبریم😁😁

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الان دوستان میگن باید طلا در حد ۶_۷گرم بیارن من نشونم ۵گرمه😂😂😂😂😂😂

هیچ اجباری نیست طلای ۶ گرمی. هرکس در حد وسعش. برا دوست من یک بخاری اوردن فقط. برا یکی یک پلاک ۲ گرمی

برا یکی هیچی

هیچ اجباری نیست طلای ۶ گرمی. هرکس در حد وسعش. برا دوست من یک بخاری اوردن فقط. برا یکی یک پلاک ۲ گرمی ...

مامانمم دیشب گفت اینا مهم نیس طلا نیاوردن تو زندگی جمع میکنی میخری 

مهم اینه این لحظات خوب بگذرونی نکه بعدا بگی چقدر حرص و طمع داشتم 

2810