2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم. تو این شرایط حتی اگه رسم هم هست بیارن توقعاتمون رو کم کنیم تا زندگی ارومی داشته باشمی. برای ش ...

قبول دارم ولی انقدر خاله و عمه فضولن هی میگن چی اوردن بگی طلا نبود برمیگردن میگن وای واسه ما ی دستبند پهن آوردن 

چرا مهمه مثلا ی گرم طلا اوکیه چون منو پاگشا کردن بهم طلا دادن ولی ی گرمه

برای شما مهمه!

وگر ن کادو کادوعه گرمش مهم نی! 

مهم اینه به یادت بوده در توانش خریده 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اخه میدونی انقدر مردم بد شدن میان میگن وای طلا نگرفت واسه ما سکه گرفتن درصورتی که اونام ۱۰سال پیش از ...

من همون وقت هم اجازه ندادم اطرافیانم خیلی درباره کارامون نظر بدن به جز پدر و مادرم ، اونا هم اونقدر با درک و فهم بودن که اصلا درست نمی‌دیدن تحت فشار گذاشتن تو این مسائل رو 

من تقریبا خیلی زود مستقل شدم ، سالها قبل از ازدواجم 

الانم همینه ، اجازه دخالت به اطرافیان نمیدیم 

قبول دارم ولی انقدر خاله و عمه فضولن هی میگن چی اوردن بگی طلا نبود برمیگردن میگن وای واسه ما ی دستبن ...

قرار نیست بخاطر اونا زندگیت رو خراب کنی !

دهن مردم همیشه بازه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان دوستان میگن باید طلا در حد ۶_۷گرم بیارن من نشونم ۵گرمه😂😂😂😂😂😂

چی بگم والله!

ب قول خودت عقد هم نیستی! ب نظرم پر توقعیه!

من اولین یلدامه و هرکدوم از النگوهای ۱۲ گرمه و قراره مثل همینا بیارن 

ولی من عقدم

نامزد ک بودیم یلدا قبلش بود هنو چیزی بینمون نبود ک بدونم تو نامزدی چقدر میارن

طلا در حد ۶.۷ گرمیا یک تیکه لوازم برقی خوب در کنار خرید پالتو و چکمه و اجیل و میوه

رسومات متفاوته گلم

شما برا کجا هستین؟؟

لوازم برقی رو اولیت باره میشنوم 

و همچنین طلا ح

حتما ۶ ۷ گرم

سرویس طلا شما رسم دارید بخرن؟

اره 

بعضیا سر عقد میدنش

بعضیا تا چن روز قبل عروسی

2810