مواد لازم
دو عدد تخم مرغ کامل -ارد نصف پیمانه - نشاسته ذرت و نشاسته کل از هرکدام یک قاشق غ -شکر یک پیمانه و نیم
شیر یک و نیم پاکت - پودر کاکائو دو ق غ - کره پنجاه گرم - خامه صبحانه یک پاکت - موز دو سه عدد - گردو یه پیاله ماست خوری - بیسکوییت پتی بور کامائویی یک و نیم بسته - وانیل کمی - پودر ژلاتین یه ق غ ( اگه نبود زیاد مهم نیست )
اول تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر کامل با همزن میزنیم تا کامل کشدار و سفید رنگ بشه
تو یه ظرف شیر سرد و نشاسته رو کامل حل میکنیم با همزن دستی یا نگال کامل نشاسته باز بشه
ارد و نشاسته رو به شیر اضافه میکنیم بعد تخم مرغ ها رو میریزیم داخلش این مواد و کامل هم میزنیم کامل یک دست بشه بعد داخل دوتا قابلمه کوجیک به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم
هرودو قابلمه رو روی حرارت خیلی کم میزاریم به یکیش پودر کاکائو اضافه میکنیم یکیش ساده میمونه شروع میکنیم به هم زدن باید نشاسته و ارد داخلش پخته بشه حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه زمان میبره
وقتی دیدیم داره سفت میشه اول کره رو نصف میکنیم به هردو اضافه میکنیم وقتی مثل ماست چکیده شد خامه رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم
تو یه ظرف یه لایه بیسکوییت میچینیم روش گردو خرد شده و موز خرد شده میریزم یکی از پودینگ ها رو روش میریزم بعد روش دوباره بیسکوییت و گردو و موز میچنیم دوباره مایه بعدی رو میریزیم
معمولا من از شب قبل درست میکنم تا فردا کامل بیسکویتا نرم مثل کیک میشه