2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این استایل چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 77 پست
اره منم زیاد حجاب نمی‌پسندم ولی این خیلی قدیمیه استایله و رنگش اصلا به دل نمیشینهیه دورس خوشگل با یه ...

نه حدودی گفتم لباس پوشیدنم مثل این ولی من در کل تاکیدم رو حجابشه بنظرت حجاب با این استایل نمیاد؟

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه مانتوی بلند جین دکمه ها رو باز بزاری و تیشرت یپوشی زیرش دورش رفته یا جلو باز سنتی  و کتی باشه  وگرنه اینجوری نه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

من اصلا برجستگی ندارم لاغرم منم از همین میترسم که بگن نه به اون حجاب نه به اون استایل موندم وسط دو ر ...

اگر دکمه های اون پیراهن که از رو پوشیده بسته بشه خیلی منطقی تر میشه ..‌باز هم نظر خودت و سطح اعتقادیت مهمه

بچه ها سلام...🙋‍♀️
اره عزیزم لباس پوشیدنش مثل خودم فقط حجابش ندارم که دو دلم امدم نظر سنجی که همه گفتن بد بنظر شما من ح ...

عزیزم استایل قشنگیه.فقط یه خورده روسری پوشیدنش به اون جلو باز و شلوار ۹۰ نمی خوره .فکر کنم ازین نظر بعضی  بچه ها گفتن جالب نیست😄

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
نه حدودی گفتم لباس پوشیدنم مثل این ولی من در کل تاکیدم رو حجابشه بنظرت حجاب با این استایل نمیاد؟

مانتو بلنده اگه میخوای بی حجاب باشی

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

عزیزم استایل قشنگیه.فقط یه خورده روسری پوشیدنش به اون جلو باز و شلوار ۹۰ نمی خوره .فکر کنم ازین نظر ...

اره منم میدونم چی میگن ولی من نمیتونم استایلم عوض کنم از انطرفم بخوام حجاب بگیرم با استایلم نمیخوره تو ترکیه اکثریت اینجوری هستن ولی ایران هنوز جا نیفتاده

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

خوبه استایل حجاب دارِ راحتیه  ، مردم ما زیاد این استایل رو به چشم ندیدن واسه همین یه جورایی غیر عادی و عجیب میزنه براشون، هرکسی نظر خودشو داره چه اونا چه شما ، تحمیل کردن درست نیست ، استایل خودته ، بدن خودته ، سلیقه خودته هر کاری دوست داشتی انجام بده 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

راستش من میگم یا صفر صفر یا صد صد... این الان یچیزی مثل 55-45 هست😂سر رو پوشونده بدنش خب پوشیده نیست به اندازه سرش

اگه حجابقراره رعایت بشه درست و حسابی رعایت بشه اگرم نه که بدن مشخصه اون دوتا تار موهم مشخص بشه 

2810