2777
2789

من درآمدم خداروشکر خوبه همسرم هم کارمنده و درآمدش بد نیست ولی تقریبا ۶۰ درصد هزینه ها رو من میدم از اول اینجوری رفتار کردم که هر چی همسرم می خواست بخره نصفش رو حداقل می دادم الانم که برای تفریح کلاس های فوق العاده خرید لباس تقریبا همه رو خودم برای بچه ها میدم هزینه های خودم که صددرصد با خودمه مگه همسرم هرچند وقت یه بار یه کادو لباسی برام بخره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل تو 

ولی به شدت پشیمونم چون همسرم حسابی براخودش دور از چشمم پس انداز کرد و منه احمق فقط خرج زندگی کردم الان دو ماهه که خرج تو خونه نمیکنم ده تومن تونستم پس انداز کنم حالا حساب کن 14 سال من چکار کردم

تماااااام و کمال میره تو حساب مشترکمون 

چیزی به اسم پول من و تو نداریم 

از اول نداشتیم 

حتی اون زمان که خانه دار بودم هم حسابمون مشترک بود و هردو ازش کارت داشتیم 

وجیزی بحز این سبک رو هم نمیتونم تصور کنم برای زندگی مشترک 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

خودت اینطوری راحتی؟ حس بدی نمیگیری؟ بستگی به اخلاق خودت داره بنظرم اگر اینطوری شاد و خوشحالی مشکل نداره. اما من شخصیتم طوریه ک نمیتونم اینطور باشم دوست دارم مثلا درآمدم صرف مخارج کلان زندگی بشه چون مایحتاج روزمره وظیفه همسرمه 

من خانه دارم ولی گاهی مثلا تدریس خونگی میکنم یا خیاطی پولی دستم میاد . وقتی بدونم شوهرم حقیقتا به مشکل خورده یا چند تا خرج پشت هم شده بهش میدم اکثرا پس میده گاهی میگم نمیخوام . به نظرم مسئولیت مرد توی این زمینه اگر کم بشه مخربه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا خرج نمی کنید پس درآمدتون رو چیکار می کنید

اسی بنظرم کارت درسته

50/50 یا 40/60 کاملا منطقیه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

والا تو خارج هم ۵۰ به ۵۰ خرجو میدن نه ۶۰ به ۴۰

تقسیم بندی کنید

مثلا به شوهرت بگو خرج لباس خودم و لباس بچه ها و لوازم ارایشم با من

خرج کلاس های بچه ها و خورد و خوراک خونه با تو

خرج خورد و خوراک رو بندازی گردن اون خیلی خوبه چون خورد خوراک بیشتر خرج میشه😂

از درامد دقیقم خبر نداره و خودم تقریبا 80 درصدش رو برای زندگیمون پس انداز میکنم چون دوتا بچه دارم باید به فکر اینده هم باشم 20 درصد بقیه رو هم برای لباس خانواده میره و میدونم جایی فقط یکبار خرج کنم بعدش انتظار ایجاد میشه که همیشه این کارو انجام بدم برای همین خیلی با احتیاط انجام میدم

2810