2777
2789

سلام خانمها صبحتون بخیر. من یه نوزاد دختری دارن که امروز ۳ ماهه شد. تقریبا از ۲ ماه و یک هفتگی لبخند میزنه، یه سری آوا سازی داره، منو می‌شناسه و بغل کسی که هست میاد بغلم ولی هنوز ارتباط چشمی خوبی با هیچ کس نداره. یعنی توجهش رو جلب میکنیم نگاهمون می‌کنه ولی نمیشه دقیق گفت به چشمهاست یا نه. ممکنه اگه چیزی در این مورد میدونین کمکم کنید

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

۳ ماههه ؟؟؟؟

من دخترم ۳ سالشه هنوز ارتباط چشمیش ضعیفه 

از الان بخای روش زوم کنی هم خودت اذیت میشی و همم اون 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خیلیییی زوده برا تشخیص اوتیسم عزیزم داری وسواس به خرج میدی

میدونین من یه پسر ۷ ساله دارم که یادمه از ۴۰ روزگی کامل ارتباط چشمی داشت و این داره منو خیلی اذیت میکنه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
۳ ماههه ؟؟؟؟من دخترم ۳ سالشه هنوز ارتباط چشمیش ضعیفه از الان بخای روش زوم کنی هم خودت اذیت میشی و هم ...

من که کلا از دست رفتم. شما یادتونه وقتی ۳ ماهه بود چجوری بود؟ الان مشکل خاصی ندارن؟

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
نه پسرم خوب خوبه. یعنی میگم این رو با اون مقایسه میکنم اذیت میشم

اها من برعکس فکر کردم، فکر کردم میگی اون هم ارتباط چشمی خوبی نداشته 

زیاد حساس شدی البته بعد زایمان هورمون ها بهم میریزه حق داری

من که کلا از دست رفتم. شما یادتونه وقتی ۳ ماهه بود چجوری بود؟ الان مشکل خاصی ندارن؟

۳ماهه که بود اصلن کاری به ارتباط چشمی نداشتم 

البته هنوزم حساس نیستم روش 

ولی یادمه اون زمان اسمش رو که صدا میکردم برمیگشت نگاه میکرد 😍

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

به نظر من که طبیعیه چون دخترم الان سه ماهشه دقیقا مثل بچه شماست اصلا به اطرافش توجه نمیکنه خیلی باهاش حرف بزنیم در حد چند ثانیه دختر ابجیمم همین طور بود توی چهار ماه خوب شد الان ماشاالله دوسالشه خیلی باهوشه شما خیلی حساس شدی بچه ها باهم فرق دارن 

به نظر من که طبیعیه چون دخترم الان سه ماهشه دقیقا مثل بچه شماست اصلا به اطرافش توجه نمیکنه خیلی باها ...

مرسی مامان مهربونم. چقدر حرفات آرومم کرد. امروز خیلی حالم بد بود اینقدر گریه کردم و عصبی شدم. بچه ام هر چی شیر خورد بالا آورد

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕