2777
2789
عنوان

میشه واسه بیماریم دعاا کنید🥺❤

31 بازدید | 3 پست

واسه شفاعتم نه.. واسه بیماریم

بیماری که میخوام بگیرم شاید احمقانه باشه ولی تنها راه نجات منه اگه این بیماریو نگیرم نابود میشم

توو شرایطیم که تنها راه نجاتم بیماریه.. لطفا چیزی نپرسید فقط دعاام کنید

اگه دعاا کردین لایک کنید یا کامنت بذارید من واستون حمد میخونم❤

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
تو که خودت الان بیماریبیماری روحی خودش نابود کننده هست ایشالا که روح و جسمت خوب بشه و به زندگی برگرد ...

بیماری جسمی میخوام

خیلی محتاج دعاام.. دعاام کن لطفا فقط بیماری میتونه مشکلمو حل کنه یه بیماری سخت.. ناعلاج

واست حمد خوندم.. لطفا دعام کن

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیماری جسمی میخوامخیلی محتاج دعاام.. دعاام کن لطفا فقط بیماری میتونه مشکلمو حل کنه یه بیماری سخت.. ن ...

۱۸ سالته و انقدر ناامیدی!

الان خیلیا دوست دارن هم سن ات باشن و کلی کار کنن برای پیشرفت شخصی و پیشرفت زندگی

زندگی کن؛ لذت ببر

احتمالا مشکلات زیاد داری

ولی همه مون همینیم؛ پُر از دغدغه و مشغله 

ولی چه میشه کرد!

بقول معروف میگن زندگی اگر آسان بود با گریه شروع نمیشد 

درس بخون ؛ با دوستات سرگرم باش ؛ بیرون برو ؛ تفریح برو ؛ کلاس های آموزشی برو ؛ چند تا هنر یاد بگیر؛ کتاب بخون

سرتو گرم کن که کمتر فکر و خیال کنی

خدا کمکت کنه