2777
2789
عنوان

مامانم خدایی زور نمیگه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 19 پست

من شاغلم دو تا هم بچه دارم مامان منم همینه هم شوهر هم بچه ها یعنی من یه سره بایدسرویس بدم بعدشم گاهی خسته میشم میگم مامان من شاغلم نمیرسم میگه مگه فقط تو شاغلی تنبلی نکن و.... البته کلا کمالگراست و در مورد منم خیلی دوست داره من همه چیم کامل باشه از ظاهر و تحصیلات و شغل و خانه داری و تربیت فرزند... ولی واقعا لهم الان همه زندگیم دسته گله بچه هام خوبن همسرمم خوبه تو کارم موفقم اما از نظر جسمی به شدت خسته ام همش دیر مینوابم 5 بیدارم و...  دیگه خودمم عادت کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم خوبه مامان شما نسبت به شوهرتون احساس گناه میده،مامان من نسبت به همه کس و همه چیز به آدم احساس گناه میده،فکر میکنه همه مثل خودش فکر میکنن در حالی که اینطور نیست 

این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله
جالبه بهت بگم مادرم خودش شاغله. ولی همیشه پدرمو همینجور پررو کرده

تو به سبک خودت تعادل برقرار کن،یه باشه به مامانت بگو که بیخیال شه،زندگیتو هرطور صلاح میدونی اداره کن