2777
2789
عنوان

شما کدومو انتخاب میکنید

84 بازدید | 18 پست

۱) دو سال باهاشی دوسش داری اما خیلی ازش سر تری شغلش کارمندی حقوق پایینه خونه و ماشین نداره اما همشهریته ‌و خیلی از نظر فرهنگی بهم نزدیکین گفته صبر کن تا دو سه سال دیگه خودمو جمع کنم بیام جلو و اینکه از نظر اخلاقی مغروره و هدیه اینا نمیخره حتی گل که‌ منو ناراحت میکنه

من ۲۴ سالمه ایشونم ۲۶

۲) مورد دوم شغل خیلی خوبی داره با حقوق بالا و اینکه زندگیشو جمع کرده خونه و ماشین داره و خوش اخلاق بوده البته یکی دوتا برخورد بیشتر نداشتیم و ازم خواستگاری کرده میگن همو بشناسیم و‌یکم رفت و امد داشته باشیم و بعدش ازدواج

شناختی ندارم ازش زیاد در همین حد 

نمیدونم چیکار کنم از طرفی مورد ا‌ولو دوسش دارم از طرفی میگم من تا کی صبر کنم سنم بالا میره و شاید اون اقا دیگه منو نخواد تا چند سال دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یازده سال پیش گزینه ۲ رو انتخاب کردم ولی هرگز عاشقش نشدم و یه محبت و علاقه ملایم بهش دارم. زندگی با عشق خیلی قشنگه. البته شاید چون خودم بی پولی و این چیزها رو تجربه نکردم اینجوری فکر میکنم

من یازده سال پیش گزینه ۲ رو انتخاب کردم ولی هرگز عاشقش نشدم و یه محبت و علاقه ملایم بهش دارم. زندگی ...

منم دومی رو انتخاب کردم نزدیک یازده ساله ازدواج کردم،و یک تار موشو با هزار تای اولی عوض نمیکنم، بستگی به آدمش داره بنظرم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
از دومی شناخت پیدا کن و اگه اوکی بود صد درصد دومی

البته با دومی فکر میکنم حدود ۷-۸ سال اختلاف سنی هم داریم اما خیلی مرد محترمی بودن

اما خب اولی چون میدونه من ازش سرم ولم نمیکنه بارها خواستم جدا شم نزاشته گفته صبر کن 

اولین خواستگاری نیست که بخاطرش رد میکنم.. 

اتفاقا شوهرم خیلی باهام خوبه و عاشقانه دوسم داره ولی حس عشق در من به وجود نیومده.

با هم مچ نیستین شاید، یه بار تاپیک زده بودی خودت هیجانی هستی و اون آروم و مثبت، ویژگی ها و خلق و خوتون باهام فرق داره

هرچند که شاید خودت هم نخواستی که باهم مچ شین

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
اتفاقا شوهرم خیلی باهام خوبه و عاشقانه دوسم داره ولی حس عشق در من به وجود نیومده.

ببین من وضع مالی خانوادگیمم خیلی خوب نبوده و وقتی فکر میکنم با مورد دوم میتونم زندگی راحتی داشته باشم واقعا وسوسه میشم و من اینجوریم اگه کسی بهم محبت کنه و کارتی رمانتیک کنه واقعا عاشقش میشم 

البته بگم مورد اولم خیلی عاشقش نیستم حسه دوستانه ست بیشتر چون راحتم باهاش 

ببین من وضع مالی خانوادگیمم خیلی خوب نبوده و وقتی فکر میکنم با مورد دوم میتونم زندگی راحتی داشته باش ...

فقط حس دوستانه س؟ ولی من فکر میکنم حس ترحم هم قاطیشه، یه خودت فکر کن، تو ازدواج که مهم ترین تصمیم زندگیته خودخواه باش

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
قبل اینکه این کامنتتو بخونم گفتم حس ترحم داری بهش😁😉نه!

اره احساسه ترحمم هست واقعا

بیشتر عادت کردم بهش دو سال هر روز باهمیم و خیلی راحتم باهاش بخاطر همین میگم دوستانه و اصلا نمیزاره ازش جدا شم اونم وابستمه

2810