2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک سردرنمیارم اما حسم میگه دختر پسر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
2805

سلام عزیزم مبارک باشه انشالله خوش قدم باشن و سایتون تا ابد بالا سرشون 

تعین جنسیت بلد نیستم 

ی سوال خودت دوقلو خواستی یعنی قرص خوردی یا نه ارثی

من عاشق دوقلو ام 5 ماه اقدامم

شما راحت حامله شدی

آره امامن چون یه دختر۳ساله هم دارم نگران بزرگ کردنشونم میترسم حسودی کنه اذیت کنه

نه از نظر روانشناسی 3 سال خوبه چون اون خودش نیاز داره الان ولی باشه شما اینو در نظر بگیرید که دوقلو ها نوزادن از توجه شما چیزی نمیفهمن و نمیتونن حسودی کنن شما باید دروجود دختر 3 سالتونه 100 درصد محبت رو بزارین برا اون نوزاد هارو پنهونی دوست داشته باشین 

طبیعی دوقلو باردار شیدین یا با قرص

چند وقت اقدام بودین

نه از نظر روانشناسی 3 سال خوبه چون اون خودش نیاز داره الان ولی باشه شما اینو در نظر بگیرید که دوقلو ...

اصلااقدام نبودم ناخواسته خودشون اومدن البته کارشوهرم خودش میدونست چیکارکرده وقتی بی بی چکونشونش دادم میخندید

اصلااقدام نبودم ناخواسته خودشون اومدن البته کارشوهرم خودش میدونست چیکارکرده وقتی بی بی چکونشونش دادم ...

اخی

همیشه کفتم و میگم چیزی به اسم بارداری ناخواسته وجود نداره پدر هميشه خودش میدونه چیکار کرده  

2810