2777
2789
عنوان

حاضرین پسرتون باخانمی که سابقه ازدواج داشته ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
این مادرمون هم نظر عموم رو میخواد برای همین همه رو ریپلای میزنم که ببینم بچه دارن یانه

کمتر کسی کنار میاد 

چون اکثر آدما معتقدن همه باید با همترازای خودشون مزدوج بشن

اونی که متارکه کرده با یکی مثل خودش 

اونی که بچه هم داره با یه بچه دار 

اگرم اتفاق بیفته بیشتر آدما خیلی غصه میخورن

چه دخترشون حرفشون رو گوش نده زن یه مرد با این شرایط شه

چه پسرشون عاشق یکی توی این شرایط

خواهر همسرم پسرش دلش برا یه خانمی بود که خانمه سنش خیلی پایین تا ازدواج کرد ۲۵روز بعدش همسرش تو تصادف فوت شد 

خواهرهمسرم اجازه نداد من درکش نکردم خودمم پسر دارم  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل جدایی برام مهمه   خیلی میترسم خیلی    تو هر رابطه ای اگه یک نفر ۹۰ درصد مقصر باشه اون یکی حداقل ۱۰ درصد مقصره     اما همین ترس رو برای ازدواج با دختر هم دارم   متاسفانه خوشتون بیاد یا نه دخترهای این دوره خیلی بد شدن اصلا فاز و هدفشون معلوم نیست یک عده که فقط دنبال پول و ماشین و عمل و..... ی عده که خوش گذرون و معتاد و مشروب و پارتی و.... ی عده هم که پرت و منگول  دختر خوب هم هست اما خیلی خیلی کم هست   به خدا پیدا کردن دختر خانم با برنامه و هدفمند از پیدا کردن سوزن تو انبار کاه سخت تره   حتی از دخترهای فامیل هم میترسم چون شناخت کامل دارم   همه اینا رو گفتم که بگم این دوره فرق بین دختر با زن مطلقه مثل قبل نیست  تقریبا همشون مثل هم هستن 

دلیل جدایی برام مهمه خیلی میترسم خیلی تو هر رابطه ای اگه یک نفر ۹۰ درصد مقصر باشه اون یکی حداقل ...

چرا عزیزم پیدا میشه مادرا برای پسرشون می‌خوان دختر شاه پریون بگیرن در صورتی که پسرشون کلییی مشکل داره ولی چشمشون بدی پسر خودشون رو‌نمیبینه 

خیلی کم هستن مادری که از پسرش و کم ببینه 

الان میری تو جامعه خاک بر سرشون کنن آنقدر نگاه میکنن آدم از اینکه اومده بیرون ناراحت میشه 

دختر خوب زیاده ولی پسر خوب و سالم پیدا نمیشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
چرا عزیزم پیدا میشه مادرا برای پسرشون می‌خوان دختر شاه پریون بگیرن در صورتی که پسرشون کلییی مشکل دار ...

ظاهرا تو جامعه نیستی   دختر خوب شده کیمیا تو دانشگاه که از هر صد تا یکیشون خوبه منظورم از خوب هم عاقله هم سالم میرم دانشگاه همینطور مات میمونم منظورم سر ولباس نیستا حرفاشون رفتارشون اگه بدونی تو اکیپ چطور راحت از رفتارای جنسی میگن    تو جامعه هم که فاجعه   هر بار بیرون میرم ی مدل از دست دخترها کفری میشم اون سری دختره تو خیابون خیلی عادی دستشو کرده بود لای پاش داشت اونجاشو میخواروند   یا خرید میرم هایپر میبینم دو سه تا دختر بیکار دارن با صاحب فروشگاه ..... چند وقت پیش رفتیم کفش بخریم مغازه بسته بود رو درش نوشته بود ساعت کاری رو به همسرم گفتم در بزن لحتمالا داخله در زد صاحب مغازه ی پیرمرده با چشم خواب درو باز کرد رفتیم داخل بعدش از اون پشت که ی وجب جا بیشتر نیست ی دختره جوان بیرون آمد   یا دفعه قبل راننده تاکسی گفت دیروز ۳تا دختر سوار کردم رفتارشون به جهنم رفتم خونه دیدم کاپشن که پشت صندلی آویزون بود رو با سیگارشون سوراخ سوراخ کردن   همه اینا هیچ    من خودم چادریم نه به حجاب نه به رفتار کسی کار دارم رفتم فروشگاه خرید دختره حساب کرد گفتم چند آروم گفت نشنیدم با اشاره دست پرسیدم چند گفت خانم رفتارت زشته داری ازم قیمت .....میپرسی آخه یکی نیست بگه .....چرا من با چادر و...جای مادرتم باید ازت قیمت رابطه بخوام آخه به من میاد هم جنس گرا باشم   همکارش از خجالت آب شد 

ظاهرا تو جامعه نیستی دختر خوب شده کیمیا تو دانشگاه که از هر صد تا یکیشون خوبه منظورم از خوب هم عاق ...

من دانشجو دانشگاه آزادم  هم کلاسی دختر و پسر دارم و باهاشون در ارتباطم 

نمی‌گم دخترا همه خوبن یا پسرا همه بدن ولی الان جامعه یه جوری شده همه در معرض اینجور چیزا هستن 

ولی پسر خیلی پاک و معصوم من ندیدم که به کسی نگاه نکنه حرف زشت نزنه  دوست دختر نداشته باشه سیگار نکشه و ...نمیکنم نیست اما من تو دانشگاه ندیدم یا خیلی کم

ولی دختر خوب زیاد دیدم 

در هر صورت جامعه خیلی خراب شده دیگه مثل قدیما نیست 

پسرا که با نگاهشون میخورنت دخترام که با حرفا و پوششون باهم رقابت میکنن و....

خدا همه رو هدایت کنه 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(