2777
2789
عنوان

عدم تمرکز و توجه و بیش فعالی

118 بازدید | 14 پست

سلام خانوما پسرم ۹ سالشه دکتر تشخیص ADHDداده ،اصلا تمرکز نداره نمیونه درساشو بخونه به زور یه چیزی یاد میگیره زود از یادش میره ،خیلی دیر کردم میدونم باید از کلاس اول میبردمش ودکتر ولی نفهمی کردم ،کسی بچه اش این مشکل رو داره ؟؟بنظرتون خوب میشه ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍

خوب که نمیشن باید کنترلشون کنی 

کلاسهای توجه و تمرکز هست کلاسای ورزشی برای تخلیه انرژی 

البته یه چیز هم بگم وضعیت تغذیه و تنش های خونه هم مهمه و اینکه من اعتقاد دارم اگر بچه غیر عادی باشه مادر زود متوجه میشه اگر بچه شما بیش فعال بود عاصی میشدی تا الان صبر نمیکردی پس به نظرم اگر خواستی دارو شروع کنی حتما نظر چندتا متخصص بپرس 

ولی هنوز سنش زیاد نیست دیر شده ولی نه اونقدر که نرسی اگر وقت بزاری میاد تو مسیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر نیست اکثرا از ۹سالگی درمان رو شروع میکنن،چون بعضی بچه ها تا ۹سالگی خودبه خود خوب میشن

دکتر براش دارو نوشته ولی فعلا نخریدم ،پسرمن متاسفانه خوب نشد برای همین کلاس سومی هس ولی قد کلاس اولی هم ریاصی بلد نیس با اینکه همش کلاس خصوصی گذاشتمش و خودم باهاش کار کردم 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
خوب که نمیشن باید کنترلشون کنی کلاسهای توجه و تمرکز هست کلاسای ورزشی برای تخلیه انرژی البته یه چیز ه ...

عاصی شدم جوری که اعصابم خیلی ضعیف شده و افسردگی گرفتم خودمم قراره برم دکتر ،

پسرام همه دنیای منن 😍😍
دکتر براش دارو نوشته ولی فعلا نخریدم ،پسرمن متاسفانه خوب نشد برای همین کلاس سومی هس ولی قد کلاس اولی ...

اگه دکترش حاذق هست حتما داروهاشو زودتر شروع کن، مشکل حادی نیست خیلی زود خوب میشه نگران نباش مامان مهربون

اگه دکترش حاذق هست حتما داروهاشو زودتر شروع کن، مشکل حادی نیست خیلی زود خوب میشه نگران نباش مامان مه ...

از طرف مدرسه ادرس دکتر رو دادن ،خیلی ممنونم بابت دلگرمیت عزیزم 😍

پسرام همه دنیای منن 😍😍
از طرف مدرسه ادرس دکتر رو دادن ،خیلی ممنونم بابت دلگرمیت عزیزم 😍

اگه خواستی یه چندتا دکتر دیگه هم ببر خیالت راحت بشه، دور و برم بودن بچه هایی که بیش فعال بودن و با دارو خوب شدن یکیشونم الان یه تاجر موفقه

ب قد ربط داره؟ من خودم ازبچگی اینطوری بودم قد بلندم 

داروام مصرف کردم بعد بدون سابقه تشنج کردم تو ۲۱ سالگی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

واقعا شما هم همچین موردی داشتین ؟؟

اره دخترخالم شدید بود خیلی شدید اصلا نمیتونست درس بخونه الان بزرگ شده خوبه ازدواج کرده خیلی خانوم و عالی

من خودم بیش فعال نبودم ولی تمرکزم پایین بود همیشه من حتی یه گنجشکم تمرکزمو بهم میزد معلمه کلاس دومم به مامانم گفته بود تمرکزش پایینه شبه قبل درسای اونروز رو بخونه من تا آخره دانشگاه شبا درس میخوندم 

الان عقیده دارم نباید بچه هامونو انقد برا مدرسه اذیت کنیم تلاششو بکنه ولی بهش سخت نگیر بزرگ میشه راهشو پیدا میکنه

عاصی شدم جوری که اعصابم خیلی ضعیف شده و افسردگی گرفتم خودمم قراره برم دکتر ،

عاصی نشو دوازده سال خودمون عمرمون رفت برا مدرسه دوازده ساله دیگه برا بچه هامون میره زندگی کن انقدا مدرسه رو بزرگ و مهم فرض نکن سلامت روحی خودت و خانواده ت مهمتره اکثره این برچسبا اصلا وجود خارجی نداره فقط به خاطره اضطرابه مدرسه و نداشتنه انگیزه س خیلیم حرفای معلمارو جدی نگیر الان همه مدرسه ها میخوان بچه ها مثله هم بشن کارمند تربیت میکنن 

2810