2777
2789
عنوان

دو نفر رو دیت کردن خیانته⁉️

203 بازدید | 13 پست

وقتی هنوز رابطه ای شکل نگرفته و طرف تو رل نیست اگه با نفر بره دیت برای شناخت بهتر این خیانته❓

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم شما😅😅😅اگه هنوز جوابتون رو نگرفتین ب یک روانشناس مراجعه کنید

سوال کلی بود ‼️

خیانت که نیست ولی حس خوبی هم نداره . 

برعکسش رو تصور کن  که خانوم بفهمه این پسرا هم بعد از ایشون توی همون روز با چند نفر دیگه قرار دارن ، با همین توجیح که رابطه ای هنوز نیست . خیلی حس بدی داره . به همین دلیل برای خانوم هم من درست نمیدونمش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مگه ننوشتی متاهل توی بیوت!!!!چرا خودتو گول میزنی؟ این کارا خراب بازیه

سوالم کلی بود عزیزم

خیانت که نیست ولی حس خوبی هم نداره . برعکسش رو تصور کن که خانوم بفهمه این پسرا هم بعد از ایشون توی ...

آره همین حسش یکم یجوریه ولی خب وقتی هنوز تعهد شکل نگرفته بخاطر فقط دیت کردن که شاید بگیره یا نگیره ممکنه یه فرصت مناسب از دست برود 

آره همین حسش یکم یجوریه ولی خب وقتی هنوز تعهد شکل نگرفته بخاطر فقط دیت کردن که شاید بگیره یا نگیره م ...

نه چرا از دست بره . فرض کردن رو بذار کنار ، توی دنیای واقعی بالاخره این دو نفر همزاد هم که نیستن ، قیافه و شغل و موقعیت اجتماعی و همه چیشون دقیق مثل هم باشه و دختره اصلا نتونه تشخیص بده کدوم بهتره . هر کسی بسته به معیارایی که براش مهمن ، قطعا میتونه بین دو نفر یکی رو انتخاب کنه حداقل برای آشنایی اولیه . اگه به دلش نشست و همه چی خوب بود که ادامه میده وگرنه که تموم میکنه و میره برای نفر بعد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم