2777
2789

چون من دارم این لیسانس با جونم میگیرم چهارسال ازکار برو این سر شهر هر روز  اونم ترم آخر ۲۴ واحد ۸ واحد ارسی مگه تموم میشه هر روز سه چهار ساعت بشین همشون هم میان ترم ارائه کنفرانس دارن سر امتحان ها که هیچی  شبیه کارتن خوابای نیویورک میشم مثلا تووی یه روز سه چهار تا امتحان داری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هممون اذیت شدیم پای لیسانس. تازه بعد این همه مکافات، مادرم گیر داده دخترعمت ارشد گرفته توام برو بگیر. نمیذاره کار کنم میگه ارشد بگیر. تازه رشته ی من صدبرابر از دخترعمم بهتره

سخت هست ولی به چه دردی میخوره ؟ همون کاری رو که یه دیپلمه تو ادارات انجام میده یه فوق لیسانس هم انجام میده . کارهایی که واقعا واجبه رو میشه به یه دیپلمه خیلی زود آموزش داد و احتیاجی به این همه زجر کشیدن نیست . زحمت و سختی داره ولی همه ش بیهوده س . 

خب اکثریت این روزا رو گذروندیم

میدونیم چقدر سخته

ولی خب چون اکثرا با لیسانس بیکارن واسه همین لیسانس گرفتن کار سختی نیست

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

2810