2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی کوفتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 97 پست
معتقدم قصد خوردن پولو نداشتم . بخاطر توهیناش میخوام پولو صدقه بدم

مگه میشه طرف هست حی و حاضر کلاه شرعی سرت خودت میخوای بذاری 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

کار زشتی کردی دیگه 

گوشیت رو نباید خاموش میکردی 

اونم ساده بازی درآورده 

البته به شما احترام گذاشته که یه لباس دیگه برات فرستاده 

اونا کم کاری کردن کوتاهی کردن ولی شما هم باید به وظیفه خودت عمل میکردی 

در کل بنظرم ساده بازیه اون بوده

در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت دائم تو خونه س و شما را دید میزنه؟؟؟ ده دقیقه نمیتونستی از خونه بزنی بیرون محصول را برگشت بدی؟ ...

اکه میتونستم که میرفتم. برا خرید اینا میبره‌.ولی کلا با خرید اینترنتی مخالفه الانم ببینه اینجوری شده دیگه نمیذاره خرید اینترنتی کنم. منم تو شرایطیم که خیلی نیاز میشه به خرید اینترنتی

نه عزیزم درست نیست اینطوری

برای توهیناشم اگر امکانش هست تو با سلام گزارش بزن

نمیدونم همچین امکانی هست یا نه

تو کامنتا هم میتونی کامل شرایطو توضیح بدی و دراخر بنویسی فحاشه

.

اون صدقه حساب نمیشه و ارزشی هم نداره

حق الناس میاد ب گردنت 

مردم چ گناهی کردن بخاطر شرایط شما

طرف بخاطر خوبی از هولش ی سایز بهتر فرستاده... 

شما امروز و فردا کردی اون یکبو نفرستادی 

خاموشم کردب خطتتو

طرف فکر کرده بالا کشیدی

مقصر اصلی شمایی 

براش بفرست پیام هم بده عذرخواهی کن بابت تاخیر، اخرشم بگو حرفای زشتتون درست نبود 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یعنی اینقدر همسرت گیر میده که نمیتونی بری بیرون ؟

لااقل زنگ میزدی استپ یا پیکی چیزی میبرد میداد اداره پست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میتونم بخاطر توهیناش پیگیری کنم؟

شما اگه امکان بیرون رفتن از خونه رو داری که پیگیری کنی برای توهین های ایشون

خب چرانمیری پست اون لعنتی رو پست کنی براش    به حق چیزای ندیده و نشنیده

برای پیگیری توهین هاش باید بری دادگاه قضایی....نکنه اینم میخوای اینترنتی انجام بدی؟  

اکه میتونستم که میرفتم. برا خرید اینا میبره‌.ولی کلا با خرید اینترنتی مخالفه الانم ببینه اینجوری شده ...

منم یه بار تو باسلام برام اشتباه لباس فرستادن بعد سریع فهمید لباسی که میخواستم رو فرستاد مدام تاکید می‌کرد قبلی رو بفرستم براش منم خیلی سختم بود برم تا پست 

خلاصه با منت به یکی گفتم برام پست کرد

یه پروژه شده بود برام

2810