2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی کوفتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 97 پست
فقط اومدم بهت بگم این دولت خوردن ندارم چندین برابرش تاوان میدید دیگه خود دانی. دوست من یه کیف خرید ا ...

نه دنبال خوردن اون پولم نه احساس زرنگی میکنم. انقدر بدبختی دارم که این مبلغ هیچ دردی لزم دوا نکنه که اگه هم بکنه من ادمی نیستم با این پولا مالمو حروم کنم ولی بمون اسکرین شاتشو بذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دنبال خوردن اون پولم نه احساس زرنگی میکنم. انقدر بدبختی دارم که این مبلغ هیچ دردی لزم دوا نکنه که ...

گوشیو خاموش کردی فکر کرده دزدی .خودت بودی سکوت میکردی ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 
پس قبول کن حق با اون است یا لباس رو بده یا پولشو.تمام

ولی منم حق دارم اون گیج بازی در آورد. گناه من چیه. من اگه قصد خوردن مالشو داشتم که همون اول تو با سلام مسدودش میکردم . که نتونه توهین کنه

اول جوابشو دادم ولی بعد هی با شماره های مختلف زنگ میزد مثلا ساعت ۲.

این جواب ها سربالا براش محسوب میشده .اون که توفکر شمانیست .فکر کرده دزد هستی .چون دقیقا کارایی که نباید رو کردی دیگه قید مالشو زده

لایک نکنید .توروخدا 
ولی منم حق دارم اون گیج بازی در آورد. گناه من چیه. من اگه قصد خوردن مالشو داشتم که همون اول تو با سل ...

اون اشتباهشو جبران کرد ولی شما خیلی بی منطق و زورگویی. حق با اوناست. البته نباید توهین می کرد ولی خوب خودتو بزار جاش. اون فکر می کنه شما فرصت طلبی

گوشیو خاموش کردی فکر کرده دزدی .خودت بودی سکوت میکردی ؟

خب یه ادمین باید حرفه ای عمل کنه. درست سادگی کرده فرستاده. ولی گیج بازیم دراورده برای ارسال سایز اشتباه. بعدم برای زمان ارسال مجدد با من هماهنگ میکرد من که لباسم برا مهمونی نرسید میذاشتم وقتی پول دستم بود میگفتم بفرسته که اونم انقدر درمونده نشه.به منم توهین نمیشد. من پول لباس اولو قبل ارسال داده بودم. نمیفرستاد فعلا

خب یه ادمین باید حرفه ای عمل کنه. درست سادگی کرده فرستاده. ولی گیج بازیم دراورده برای ارسال سایز اشت ...

حالا شاید یه بدبخت تازه کار باشه لنگ پول باشه 

لایک نکنید .توروخدا 

اینهمه ادم اشتباهتو بهت گفتن ولی گوشت بدهکار نیست...! 

توبهش گفتی پولتو میدم و دیرکردی! اونم فحش داده، ک البته فحش درست نیست

ولی خیلی از دزدا هستن ک وعده سرخرمن میدن... 

اون از کجا بدونه شما راست میگی یا داری کلاه میذاری سرش؟ 

حتی اگر قصد داری پولشو بدی یا جنسشو ولی اگر عمدا دیرتر بهش میدی حق مردم ب گردنت میمونه، خداهم یجایی گیرت میذاره ک تو هم ب هول و ولا بیافتی و استرس چندبرابر بکشی...

اگر فقط ۲ ۳تا مشتری مثل شما در هفته یا ماه داشته باشه از زندگی کردن و کار کردن پشیمون میشه طرف... 

خدا همه رو از دست افرادی مثل شما محفوظ بداره... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
حالا شاید یه بدبخت تازه کار باشه لنگ پول باشه

دنبال توجیه کردنه ادامه دادن این بحث یعنی توضیح واضحات آخر هم کار خودشو انجام میده 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
2810