2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی کوفتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 97 پست

عزيزم شما لباسو براش نميفرستي

پولشم نميدي

خب حق بده

ميخواي با مهربوني باهات تا كنه؟

معلومه فحش ميده

قبلا چرا نميداد

اتفاقا مشخصه ادم مهربون و ساده اي هم بوده كه جلوجلو يكي ديگه برات فرستاده

اصلش اين بود شما پس بفرستي بعد اون دوباره بفرسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اونا اشتباه کردن که سایز درست و نفرستادن ولی تو اشتباه بزرگتری کردی هم لباس طرفو نمیدی هم پولشو بعد ناراحتی که چرا بهت زنگ میزنه مغازه سر کوچتون نیست که قسطی خرید میکنی بنده خدا یه غرفه کوچیک داره به زحمت پول در میاره بعد اگه دو تا مشتری مثل تو داشته باشه کلا باید قید غرفه رو بزنه

شمام کارت خیلی درست نبودهحالا اون فقط فحش داده من بودم میومدم دم درتون لباسو برداری گوشیم خاموش کنی؟

روزی ۱۰ بار با شماره های مختلف زنگ میزد اوایل جواب دادم محترمانه میگفتم دستم اومد میفرستم حتما ولی باز هی زنگ میزد

قصد خوردنشو ندارم. غلط میکنه وقتی گیجه وکارشو بلد نیست ادمین میشه. اول سایز اشتباه. بعداز کلی تاخیر ...

اشتباه همیشه پیش میاد شما باید همون اول لباس رو پس میفرستادی نه اینکه گوشیتو خاموش کنی اگر شکایت هم باشه فروشنده باید شکایت کنه که نه پولشو میدی نه لباسشو 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
قصد خوردنشو ندارم. غلط میکنه وقتی گیجه وکارشو بلد نیست ادمین میشه. اول سایز اشتباه. بعداز کلی تاخیر ...

ادمین نمیاد لنگ شما بشه خرید مجدد هم که میخواستی بکنی باید لباس رو پس میفرستادی .نمیشه که توخونت بمونه 

لایک نکنید .توروخدا 
اسی اونا اشتباه کردن که سایز درست و نفرستادن ولی تو اشتباه بزرگتری کردی هم لباس طرفو نمیدی هم پولشو ...

من عادت به خرید قسطی ندارم. از ابان پارسال فقط ۴۰ تومن از دیجی. کالا خرید داشتم .این پولی نیست فقط بخاطر اشتباه اون من ضرر کردم. و برامم مهم نیست.فقط توهیناش اذیتم میکنه

استارتر کاملا مشخصه اولین خریدت بوده چون هیچ اطلاعی از خرید آنلاین نداری باید یه کلاه بردار به پستت می‌خورد تا قدر بدونی من تیرماه 9 تومن خرید کردم هنوز منتظرم برام بفرستن شمام یه همچین برخوردی رو باید تجربه کنی تا بفهمی آدم مسئولیت پذیر حلال خور چقدر ارزش داره 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
من عادت به خرید قسطی ندارم. از ابان پارسال فقط ۴۰ تومن از دیجی. کالا خرید داشتم .این پولی نیست فقط ب ...

عزیزم شما که چهل میلیون برات پولی نیست چجوری لنگ پونصد شیشصد تومنی که پول اون بنده خدا رو نمیدی؟

عزيزم شما لباسو براش نميفرستيپولشم نميديخب حق بدهميخواي با مهربوني باهات تا كنه؟معلومه فحش ميدهقبلا ...

من کاملا با حرف شما موافقم. دقیقا حق میگید. من به خاطر اینکه نمیتونم برم پست قبول کردم که پول لباسی رو که هیچ وقت قرار نیست استفاده کنمو بدم. اونم اشتباه کرده حقش هست که یکم صبر کنه پول دستم بیاد

فقط اومدم بهت بگم این دولت خوردن ندارم چندین برابرش تاوان میدید دیگه خود دانی. دوست من یه کیف خرید اینترنتی اشتباهی برای دو تا فرستادن. بعد زنگ زد بهشون گفت گفتن یکیشون پس بفرست برامون. بعد آورد توی اداره دومی رو به همکاران فروخت. پولشم به اون بیچاره ها نداد فکر کرد خیلی زرنگه چند وقت بعد کارما یقه شو گرفت دستبند طلای گم شد و دیگه هرگز پیدا نشد. خودش می گفت این تاوان اون کیف مفتیه😁 که چندین برابر پس دادم

عزیزم شما که چهل میلیون برات پولی نیست چجوری لنگ پونصد شیشصد تومنی که پول اون بنده خدا رو نمیدی؟

کجا گفتم ۵۰۰ .۶۰۰ تومن؟؟؟

اون مبلغ تو یکسال بوده. میخواستم بگم اولین خریدم نیست

برای شما پیش نیومده یه موقع لنگ ۱۰۰ تومن باشی ولی سر ماه پول دستت بیاد

بدون هماهنگی فرستاده. درست سادگی کرده ولی حقم توهین نیست

اکه میتونستم که میرفتم. برا خرید اینا میبره‌.ولی کلا با خرید اینترنتی مخالفه الانم ببینه اینجوری شده ...

خواهری مادری کسی خونه ات نمیاد بدی اون ببره؟بعدم عزیزم صدقه چیه طرف هست باید حلالت کنه 

2810