2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی کوفتی من

1331 بازدید | 97 پست

سلام خانوما.

من چند وقت پیش یه لباس از با سلام خریدم اولش تاکید کردم که عجله دارم واگه سریع میفرستن خریدمو ثبت کنم که گفتن سریع میفرستن( اولین خرید اینترنتیم نبود ومن حتی طلا خریدم اینترنتی)  بماند که باکلی تاخیر برام فرستادن و بعداز رسیدن به دستم در کمال تعجب دیدم که سایزشو اشتباه فرستادن. بعداز اعتراضم بدون هماهنگی با من سایز درستو مجدد برام ارسال کردن. بعداز اینکه به دستم رسید باهام تماس گرفتن که لباس قبلی رو براشون بفرستم ولی من اگه میتونستم از خونه بیرون برم که خرید اینترنتی نمیکردم ولی دیدم طرفم ادمینه و گناه داره گفتم چند روزی صبر کنه پول دستم بیاد پولشو براش میریزم ( همسرم سختگیره میرفتم پست دیگه نمیذاشت خرید اینترنتی کنم) ولی ادمین روزی ۱۰ بار سر ظهر باشماره های مختلف زنگ میزد منم دستم خالی بود و دوتا لباس مونده بود رو دستم که هیچکدوم بدردم نمیخورد( اولی سایزم نبود ودومیم دیر رسیده بود وبه کارم نمیومد) خطمو از ترس همسر خاموش کردم. شروع کرد به پیام وتوهینای بیش از حد. حروم خور.دهاتی، وکلی توهینای دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته کم کاری کردن ولی بنظرم حق دارن پولشونو میخوان

اگه همون اول پست میکردی اینهمه دردسر درست نمیشد

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

دوستی خواهری فامیلی کسی نداری بره اداره پست؟

اگه نه 

پول رو بهش بده شرمنده بشه اونم شاید حق داره از بس دور برش کلاهبرداری دیده

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
الان سربرج پول دستم میاد میخواستم پولشو بریزم در صورتی که برا من یه ضرره چون اول لباس به هیچکارم نمی ...

درسته بد قولی کرده شمام دیر پول رو میخوای بریزی ولی باید بریزی بی حساب میشید 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
میتونم بخاطر توهیناش پیگیری کنم؟

ول کن بابا شما شوهرت برای یه اداره پست گیر میده حالا میخوای بری دنبال شکایت و شکایت کاری؟

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
2810