نمیپوشش میگه بزرگه من دوستام مسخرم میکنن...صبحا سرده.ولی ی سوییشرت داره ک اونم یذره کوچیکه داخلشم خز داره اونو فقط میپوشه...همش تقصیر شوهرم بود اونو انتخاب کرد ...میگفت سایز بزرگتر بگیریم ک واسه سال دیگشم بپوشه...حالا میگم خودم ی سوییشرت بزرگتر و گرمتر و راحتتر براش بخرم ولی شوهرم بدش میاد از ولخرجی موندم چکارکنم.پیج اینستا سراغ ندارید ک سویشرت گرم و خوب داشته باشه؟ و قیمت مناسب
اخه مقایسه کردم سایزشو الان با کاپشنای تو اینستا خیلی هم دقیق اندازه گرفتم سایز ۷ سال همین بود اندا ...
منم خواهرم کلاس دومیه اما جثش کوچیکتره یعنی کلاس اول که رفت اندازه فندق بود .... ولی دوستایی داره دوبرابر قد خودشن اینا که تو اینستا هست برای بچه های درشت اندامه بچه ی شما ریز نقش هست باید طبق اندامش بخری و فکر نکن همه سایز بچه ها یکیه . در این حد بگم دیروز به معلمش گفتم خواهر من از بقیه همکلاسیاش کوچول موچولوتره لطفا موقع عکس برداری جثش رو لحاظ کنید و ردیف اول بنشونیدش ... خلاصه که همه یکی نیستن و باید به بهترین نحو از اونا مراقبت کرد و ساپورت مادی و عاطفی خانواده خیلی مهم.... موفق باشید
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ما یه فامیل داریم از قصد لباسا و کاپشن اینا رو که برا بچش میخره چند سایز بزرگتر همیشه بر میداره ک بچ ...
درستش هم همینه من عید برا دخترم ی دست بیرونی خریدم سایز خودش بود الان دیگه بهش کوچیک شده همینطور نو و تمیز...گذاشتمش ک شاید در اینده بچه دومم اگه دختر بود برا اون🙃🙂
شوهرت ماله چه نسلیه؟؟!! بابام تعریف میکنه میگه مامان بزرگم اینجوری خرید میکرد کاپشن سال اول دبستان میکشید رو زمین پنجم دبستان بالا نافمون بود یاد اون افتادم 😁
عزیزم من همیشه جوری کاپشن میخرم سه تا زمستون میپوشنسال اول بزرگه سال بعد اندازه سال بعدشم یکم کوچیک ...
ن بخدا اونقدم بزرگ نیس ولی تو این چند سال همیشه یا سوییشرت کلفت میپوشیده یا هودی الان اولین سالیه ک کاپشن خریدیم براش عادت نداره...دقیقا هم سایز خودش نیس یک یا دوسایز بزرگتره ولی تو تنش زار نمیزنه
نه به شوهر من که انقدر ولخرجه روانیم کرده نه به شوهر خسیس تو دو سایز بزرگتر واسه بچه لباس میخره
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود