2777
2789
عنوان

مامانا ی کاپشن واسه دخترم خریدیم خیلی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ببرش بیرون ب بهانه دور زدن و کاپشنشم بردار با خودت اگر گفت نمیپوشم بگو برا خودم برداشتم ک سردم ...

بیرون شاید سخت نباشه...ولی با کاپشن بزرگ سرکلاس نشستن ونوشتن واقعا بچه اذیت میشه.

پارسا پسرمامان😍

اینقدر دربرابر شوهرت ظعیف نباش

تو الان یک مادری و مادر وظیفشه بهترینارو برای بچه اش بخره به جهنم که ولخرجی دوست نداره میخواست ازدواج نکنه این بچه تازه اول راهه اگر با پد ش مدارا کنی و کم بیاری و براش کم بزاری تاابد مورد ظلم پدرش واقع میشه مگه قراره چنتا زمستون توی ۷ سالگیش بگزرونه که اونو زهرش میکنید . هیچوقت براش کم نزار از شوهرتم  نترس .تو مادری مادر محکومه به قوی بودن و حق بچه رو گرفتن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اشکال نداره سلامت باشید اینو نگه دار براش تو تک سایزا و اینا بگرد یه سایزشو یا یه سایز بزرگتر قیمت ...

الان رفتم تو اینستا چند مدل دیدم سایز ۷ و ۸ سال سانتا شو مقایسه کردم با کاپشن دخترم دقیق همینقد بود. فک میکنم دخترم هنوز عادت نکرده 

اره دقیقا تا زیر زانوشه بعد ما فک کردیم چون بلنده گرمترش میکنه ...اون روز هم من هم شوهرم هردو مریض ب ...

نمیتونید عوضش کنید .درسته بلندا گرم ترن ولی بچه با اون کاپشن نمیتونه راحت بدو بدو کنه تو مدرسه همش تو دست و پاشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا منم برا پسرم بزرگ تر انتخاب کردم چون هم جنسش عالی بود هم شبیه پالتو میشه به تنش. چه اشکال دار ...

اره باید سایز بزرگتر بگیریم چون زیر لباس میپوشن  و بلندم باشه ک چ بهتر کمتر سردشون میشه من تازه الان تو اینستا دیدم ک کاپشن سایز ۷ سال دقیق همینقد بود اندازش مثل مال دخترم اونقدم بهش بزرگ نیس فقط عادت نداره ب کاپشن

اره باید سایز بزرگتر بگیریم چون زیر لباس میپوشن و بلندم باشه ک چ بهتر کمتر سردشون میشه من تازه الان ...

بزارش دیوار بفروشش برو یکی باب میل خودش براش بخر. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اینقدر دربرابر شوهرت ظعیف نباشتو الان یک مادری و مادر وظیفشه بهترینارو برای بچه اش بخره به جهنم که و ...

اخه مقایسه کردم سایزشو الان با کاپشنای تو اینستا خیلی هم دقیق اندازه گرفتم سایز ۷ سال همین بود  اندازه سانتاش...ولی خب حرف شمام درسته ما ی بچه داریم فعلا ک نباید براش کم بزاریم...ضمنا روز خرید دخترمم همراهمون بود و ذوق میکرد میگفت اینو دوس دارم ما بزور براش نخریدیم... 

2810