2777
2789
عنوان

مامانا ی کاپشن واسه دخترم خریدیم خیلی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 120 پست
شما بلند خریدین بچه حق داره وقتی میپوشه میاد زیر زانوش .میخوای بزرگ برداری حداقل کوتاه تا زیر باسن ب ...

اره دقیقا تا زیر زانوشه بعد ما فک کردیم چون بلنده گرمترش میکنه ...اون روز هم من هم شوهرم هردو مریض بودیم وباعجله خریدیم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهمون انداختن دیگه...پس نتیجه میگیریم اینو بزارم برا سال بعد بگردم یکی دیگه براش بخرم

اگه بچه رو موقع خرید بردید و تن کردید و خریدید انداختن نداره حتی یه بافت کلفت هم زیرش بپوشه بلندم هست 

من یه سایز بزرگ میگیرم فقط مهمونی میپوشه ، کاپشن قبلی رو مدرسه ، باز سال بعد یه جدید برای بیرون میخرم قبلی رو میپوشه مدرسه 

پافر و هودی تدی و اینا ام خوبه اگه با ماشین میره و میاد یه ربع زنگ تفریحه دیگه 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
چقدر جو گیر و بددهن

اون روز ک خریدیم شوهرم واقعا حالش بد بود دو شبانه روز نخوابیده بود خیلی عصبی بود و من بردمش خرید  اشتباه خودمم بود‌...ولی دیگه این کاربر خیلی بد دهن بود.

اون روز ک خریدیم شوهرم واقعا حالش بد بود دو شبانه روز نخوابیده بود خیلی عصبی بود و من بردمش خرید اش ...

اصلا ایشون حق نداره به شوهر شما توهین کنه و پدر بودنش ببره زیر سؤال 

حالا یه کاپشن دیگه فوقش یکی دیگه می‌خرید کوچیک شد میدید به یه بچه دیگه که واقعا بضاعت مالی ندارند 

من همیشه لباس های بیرونی پسرم که خوب مونده بود میدادم بیرون که یه بچه دیگه استفاده کنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اگه بچه رو موقع خرید بردید و تن کردید و خریدید انداختن نداره حتی یه بافت کلفت هم زیرش بپوشه بلندم هس ...

اره خودشو هم برده بودیم ولی میگم مریض بودیم اصلا یجوری بودیم با فکر نخریدیم دیدی وقتی مریضی دارو و امپول و اینچیزا گیجت میکنن😒 ولی باید برم بگیرم براش یچیزی ک انداز تنش باشه چون امسال کلاس اوله سخته براش با این بزرگ

اصلا ایشون حق نداره به شوهر شما توهین کنه و پدر بودنش ببره زیر سؤال حالا یه کاپشن دیگه فوقش یکی دیگه ...

اره خیلی ناراحت شدم از حرفش ی نگاه ب تاپیکاش کردم صفحه اول فقط مشکلاتش با شوهر و خانواده شوهر بود اینا از درون مشکل دارن میان اینطوری خودشونو خالی میکنن ...

اره خیلی ناراحت شدم از حرفش ی نگاه ب تاپیکاش کردم صفحه اول فقط مشکلاتش با شوهر و خانواده شوهر بود ای ...

ولش کن کلا بعضی ها همینند فقط از حرف زدن توهین بلدن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اره خودشو هم برده بودیم ولی میگم مریض بودیم اصلا یجوری بودیم با فکر نخریدیم دیدی وقتی مریضی دارو و ا ...

اشکال نداره سلامت باشید  اینو نگه دار براش تو تک سایزا و اینا بگرد یه سایزشو یا یه سایز بزرگتر قیمت مناسب تر پیدا کن 

منم شهرستان رفتم از قیمتا تعجب کردم خیلی گرونتر از تهران میدن 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
2810