2777
2789
عنوان

مامانا ی کاپشن واسه دخترم خریدیم خیلی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 120 پست
بچه های الان اصلا تو کتشون نمیره همچین چیزی تازه به یه دونم قانع نیستن باید چندتا داشته باشن ست کن ب ...

ن دختر من خیلی رو لباس حساس نیس در عوض تا دلت بخواد اهل اسباب بازی خریدنه من لباس بیشتر دوس دارم

یکم ادب هم خیلی خوبه داشته باشی دهنتو ببند

سر صبحی واقعا اعصابم برای دخملت  سوخت ببخشید واقعا از دست این مردها آدم روانی میشه میدونی دخملتو تصور کردم که بچه ها بهش خندیدن اعصابم خورد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر جو گیر و بددهن

خیلی سر صبحی اعصابم برای اون بچه ی طفل معصوم خورد شد هنوز زمستون امسال شروع نشده به فکر سال بعدش هستن اقلا هم نمیگن ما خودمون بچه رو بدنیا آوردیم و مسئول شاد کردنش هستیم 

سر صبحی واقعا اعصابم برای دخملت سوخت ببخشید واقعا از دست این مردها آدم روانی میشه میدونی دخملتو تصو ...

باش ولی دیگه توهین نباید میکردی اخه پدرا معمولا دلسوز بچه هاشونن دیگه با خودش فک کرده بزرگتر بخرم ک حداقل یکی دوسال استفاده کنه بخدا باورت نمیشه اینقد لباس داره ک خیلی زودکوچیک شدن منم هنوز سردرگمم ک ببینم بچه دوم میارم یا ن اگه دختر بود نگه دارم اگه پسر ک دیگه اهداشون کنم ب کسی ک نیاز داره...ولی خب شمام ببخش اگه من عصبی شدم بهت گفتم دهنتو ببند ببخش خواهر منم اعصابم خوردشد.منم شماروبخشیدم

خیلی سر صبحی اعصابم برای اون بچه ی طفل معصوم خورد شد هنوز زمستون امسال شروع نشده به فکر سال بعدش هست ...

دخترم خودش هم پسندید پوشید ما بزور تنش نکردیم ولی خب قبول دارم یکم بزرگه ک اینجا اکثر مامانا گفتن ک ما هم برا بچه هامون همیشه یکی دو سایز بزرگتر میخریم  .اینکه بچه ها تو مدرسه مسخره کردن رو من خودم ب چشم ندیدم ولی خب کلا دختر من زیادی حساسه  یکی بگه بزرکه دیگه میره تو گوشش‌.

منم خیلی خیلی رو بچه ها حساسم ببخشیددد گلی خانم

ی روز ی بچه بهش گفته بود تو صورتت قهوه ایه  انقد دلم شکست برا دخترم.کلا تو مدرسه ازین حرفا زیاد میزنن بهش  دلشو میشکونن. منم خیلی غصه میخورم....الانم واقعا اگه برم بازار ی چیزی ک دقیق سایزش باشه میگیرگ ک از دلش دراد

دخترم خودش هم پسندید پوشید ما بزور تنش نکردیم ولی خب قبول دارم یکم بزرگه ک اینجا اکثر مامانا گفتن ک ...

اها پس باید رو دخترت کار کنی که در آینده این مدلی نباشه تو انتخاب هاش قاطع باشه و اگر کسی حرفی زد بگه من دوسش دارم و به کسی ربط نداره

مگه تاثیر داره اخه بچه ها بهشون بگی نگو نکن بدترلج میکنن

نمیدونم والا ولی باید به مامانش میگفتی دخترتون دخترتون منو ناراحت میکنه باید دخترت بدونه همیشه پشتشی  البته میتونی یه تاپیک بزنی نظر بقیه رو هم بپرسی ولی من معبودم اون دخترتون و مینشوندم سر جاش

2810